Дневният ред на управляващите вече 6 месеца няма нищо общо

...
Дневният ред на управляващите вече 6 месеца няма нищо общо
Коментари Харесай

ДПС: Дневният ред на управляващите вече 6 месеца няма нищо общо с дневния ред на обществото

„ Дневният ред на ръководещите към този момент 6 месеца няма нищо общо с дневния ред на обществото, съобщи Джевдет Чакъров от ПГ на Движение за права и свободи в декларация от трибуната на Народното събрание.

„ Ние от ПГ на Движение за права и свободи вършим актуалната декларация, с цел да сложим на вниманието на държавното управление и на Народното събрание дневния ред на обществото, а точно – повсеместната рецесия, провокирана от войната в Украйна, и нуждата от ограничения за превъзмогване на отрицателните последици от нея във всички сфери “, акцентира той.

„ Необходимо е да създадем това, тъй като дневният ред на ръководещите към този момент 6 месеца няма нищо общо с дневния ред на обществото ”, безапелационни са от Движение за права и свободи.

Чакъров съобщи, че едвам тази седмица ръководещите са заговорили за пакет от ограничения против рецесията, притиснати от оповестения народен митинг на работодатели и синдикати.

„ Но ограниченията занапред ще бъдат обсъждани в обединението, по-късно ще бъдат гласувани, и вероятно през юли или август ще стартира използването им “, сподели той.

„ Войната в Украйна стартира на 24 февруари. Още през март във всички страни от Европейски Съюз към този момент се прилагаха първите ограничения против рецесията, а сега в редица страни от Европейски Съюз, наблягам, се ползват втори пакет от ограничения и са набелязани такива в дълготраен проект “, уточни депутатът.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР