“Дневният ред на обикновения човек е подменен. Ежедневно слушаме в

...
“Дневният ред на обикновения човек е подменен. Ежедневно слушаме в
Коментари Харесай

Ива Митева: Политиците не решават ежедневните проблеми на хората

“Дневният ред на елементарния човек е сменен. Ежедневно слушаме в медиите едно блъскане за първото място, ще има ли или не кабинет, какъв брой дълъг ще бъде живота на Народното събрание, а хората желаят непоклатимост и сигурност. Днес чуваме за следващото нарастване на водата с 400 %, този път за поливането, тол-таксите скачат над 50 %. Вчера с мен се свързаха и превозвачи поради проблеми с апаратите за отчитане на километрите. Проблемите в Русе също не се вземат решение. Нито част от таксите на Дунав мост остават в общината, нито пък има промени в Закона за пътищата. Улиците са доста неприятни поради водния цикъл, въздухът продължава да е неприятен, няма я и автомагистралата до Търново ”. Това сподели в изявление за Дарик лидерът на листата на коалиция “Заедно ” в Русе за идните избори Ива Митева.

Бившият ръководител на Народното събране предложи концепцията, до създаване на автомагистралата Русе-Велико Търново да се вкара системата на междинната скорост. “Може би е добре да се намерения за въвеждане на по този начин наречената система на междинната скорост в сектора Русе-Бяла, по този начин както е в Англия, с цел да се понижат жертвите на пътя. Това може да стане първоначално до построяването на автомагистрала. Тук страната би трябвало също да стане по-активна. ”, сподели Митева.

Коалиция “Заедно ” е подготвена за разговор след изборите в името на това да има държавно управление и да стартират да се вземат решение значимите за хората проблеми. “Парламентите, в които участвах, ме научиха на примирение. В момета това, което е нужно на всички нас е едно необятно обединяване. В Народното събрание, на база ценноси и правила, всички народни представители би трябвало да изгадят стратегия, с която да вървим напред. Егото и самолюбието през последните две години ни докара до тук и процесът, по който се движим надолу е необратим на този стадий. Затова би трябвало да намерим това нещо, което ни сплотява с цел да можем да поемем въздух. Затова си мисля, че едно обединяване като “Заедно ”, което да сложи началото на едно огромно дружно е едно положително решение ", добави Митева

Чуйте целия диалог в звуковия файл:

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР