Дневник препубликува от поканата на д-р Стефан Василев, началник на

...
Дневник препубликува от поканата на д-р Стефан Василев, началник на
Коментари Харесай

Противниците на ваксините да заповядат в COVID отделенията

" Дневник " препубликува от поканата на доктор Стефан Василев, шеф на Коронавирус зоната в лечебни заведения " Медлайн " и " Централ Хоспитал " в Пловдив, до известни политически персони. За отвореното писмо на анестезиолога заяви БНР ден откакто като наложително изискване за влизане в Народното събрание.

Покана

До:

Доц. Атанас Мангъров, доктор,

Румен Петков, някогашен министър вътрешните работи, водач на партия АБВ,

Костадин Костадинов, водач на партия " Възраждане ", народен представител и претендент за президент,

адв. Елена Гунчева, народен представител от партия " Възраждане ",

Тошко Йорданов, народен представител от " ИТН ",

Пенка Георгиева, пациентски организации " Заедно с теб ",

проф. Андрей Чорбанов, имунолог,

Николай Бареков, публицист и някогашен евродепутат

Уважаеми дами и господа,

От близо 2 години с сътрудниците - лекари, медицински сестри и санитари от лечебните заведения " Медлайн " и " Централ Хоспитал " водим тежка борба за живота на всеки инфектиран с COVID-19. Това е война с доста жертви, донесла ужасни премеждия на техните близки и другари. На процедура ние не сме излизали от " алените зони " в устрема си да спасим хора, които не са готови за срещата със смъртно рисков вирус.

Известна ни е позицията на редица уважавани в нашето общество персони против имунизационната акция в България и срещу ограничаващите ограничения, които са единственото избавление. Наясно сме какво е въздействието на техните думи върху хората, само че всеки ден виждаме и кошмарните последствия от тях.

Затова взехме решение да се обърнем с намерено писмо и да ви поканим в " алените зони ", с цел да видите със личните си очи по какъв начин пациентите ни се борят за всяка глътка въздух, да усетите тъгите, които претърпяват, да чуете от историите им и какъв брой съжаляват, че не са повярвали на нас - медиците. Ще ви срещнем и с почернените фамилии , чието само предпочитание е да върнат времето обратно.

Може би след тази аудиенция вие ще измененията своята позиция, а това би помогнало на повече хора да запазят живота си.

При предпочитание от ваша страна да посетите нашите Коронавирус отделения можете да се свържете с нас посредством телефоните на двете лечебни заведения.

С почитание

доктор Стефан Василев, шеф Коронавирус зона в лечебни заведения " Медлайн " и " Централ Хоспитал "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР