Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Том Брейди придоби дял в английския футболен клуб "Бирмингам"

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Седемкратният притежател на Супербоул стана миноритарен притежател в британския футболен клуб " Бирмингам ". Американецът заяви това в обществените мрежи.

Брейди, който е една от емблемите в американския футбол и е най-успешния състезател в историята на Националната футболна лига (НФЛ), назова " Бирмингам " " знаков клуб " и си сложи за цел да реализира огромни триумфи с него.

" Бирмингам сити " дава поръчка за желанията си и ние се радваме, че Том Брейди се причислява към нашия клуб, тъй като той ще влага освен средства, само че и време и експертиза ", сподели президентът на футболния клуб Том Вагнер.

В момента " Бирмингам " се състезава във второто равнище на британския футбол Чемпиъншип. Клубът не е бил във Висшата лига от 2011 година

Брейди постави завършек на популярната си кариера при започване на 2023 година Той е водач във безконечната ранглиста освен по брой извоювани трофеи със седем, само че и по брой награди за " Най-полезен състезател на Супербоул " (5), най-вече подавания за тъчдаун (649), най-вече точни подавания (7753), както и най-вече подадени ярдове (89 214).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР