Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Миналата година насилникът от Стара Загора е пребил мъж, наложена му пробация

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Обвиняемият за малтретирането и обезобразяването на 18-годишното момиче в Стара Загора Георги Георгиев е предизвикал лека телесна щета на Р.Г. на 15 февруари 2022 година в Стара Загора. Това оказва се от протокол на съда, осведоми Би Ти Ви.

В понеделник (31 юли) Старозагорският областен съд остави Георгиев в ареста, само че по друго обвиняване - за закани за ликвидиране, отправени два дни преди да обезобрази момичето.

 Обвиненият за обезобразеното момиче в Стара Загора остава в ареста Обвиненият за обезобразеното момиче в Стара Загора остава в ареста

Леката телесна щета през февруари предходната година се показва в " голям брой отоци и кръвонасядания на окосмената част на главата, оток и кръвонасядане по челото, солидни кръвонасядания и отоци по клепачите на дясното око, кръвоизлив под слизестата обвивка на дясната очница, оток и кръвонасядане по гърба вдясно ".

Тогава Георгиев се е признал за отговорен и е сключил съглашение. Наложена му е пробация. Трябвало е да заплати на страната в интерес на Министерство на вътрешните работи сумата в размер на 258 лева, както и 1600 лева за разходи по делото.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР