Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Марката смарт телевизори KIVI вече е налична и в България

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Продуктите на европейския разработчик и производител на смарт тв приемници към този момент са налични на българския пазар. Марката решително се нарежда в междинния ценови клас, комбинирайки отличен хардуер и програмен продукт и предоставяйки на потребителите модерни развлекателни технологии на налични цени.

Компанията KIVI e учредена през 2016 година в Киев, като сега оперира сполучливо в над 10 европейски страни. През 7-годишния си интервал на битие KIVI съумя да продаде над 1.5 милиона тв приемника. През последната година KIVI сътвори един от всеки 10 тв приемника, продадени на територията на Украйна. Отбелязвайки забележителен прогрес, през септември 2022 година компанията беше показана за първи път на интернационалното ревю за потребителска електроника и битови уреди IFA в Берлин.

В България тв приемниците на марката са налични в магазините на,,, и. Продуктовата гама включва модели от 24`` до 65`` в разнообразни резолюции, както и модели от 32`` с безрамков дизайн. Най-продаваните размери са налични и в бял цвят.

Телевизорите работят с цялостната версия на операционна система Android TV, поддържат приложения от Гугъл Play Store за телевизионната платформа и се синхронизират с други устройства от екосистемата на Гугъл. Поддържката на Chromecast разрешава да предавате наличие от своя смарт телефон на телевизионния екран с едно допиране. Гласовите команди се извършват от Гугъл Assistant, което прави ръководството на тв приемника още по-удобно. Всички тв приемници на KIVI се оферират с тригодишна гаранция на екрана.

Картина

В тв приемниците на KIVI се употребяват единствено панели от най-високо качество. Те поддържат HDR освен за файлове от хард диск, само че и за онлайн наличие и игри. Технологията Super Contrast Control разрешава контролиране на контраста на изображението в избрани елементи от екрана по време на тъмни подиуми, а технологията UltraClear покачва яснотата на изображението в наличие под 4K.

 Марката смарт тв приемници KIVI към този момент е налична и в България

Звук от JVC

Аудиосистемата в умните тв приемниците KIVI е проектирана в партньорство с JVC Kenwood - знаменит производител на аудио- и видеооборудване. Телевизорите разполагат с по два представителя с мощ 12W. Технологията Dolby Audio Processing (DAP) ви разрешава да увеличите силата на гласа или автоматизирано да регулирате мощни звуци по време на динамични подиуми или реклами.

Светът на заниманията KIVI MEDIA

 Марката смарт тв приемници KIVI към този момент е налична и в България
Телевизорите на KIVI идват с авансово конфигурирано приложение KIVI MEDIA, което предлага гратис и платено наличие от сътрудници. В момента за българските консуматори са налични две секции - онлайн тренировки в домашни условия и игри, само че производителят работи за разширение на KIVI MEDIA с в допълнение наличие. Секцията за тренировки предлага стратегия, създадена от международен първенец по бодибилдинг, която е предопределена за тренировки вкъщи и се актуализира всеки месец. В секцията с игри потребителите имат достъп до над 200 модерни компютърни игри, като да вземем за пример Fortnite и GTA 5, непосредствено на техния тв приемник - просто употребявайки Bluetooth геймпад. За фамилни занимания и развлечение с другари има десетки по-лесни игри, които можетда играете дружно, защото тв приемниците поддържат платформата AirConsole, позволяваща до 16 смарт телефона да се свържат и да играят по едно и също време на еднакъв екран.

Управление

Дистанционното ръководство се свързва с тв приемника посредством Bluetooth LE връзка. То разполага с сензитивен микрофон за гласово ръководство и извикване на асистента, както и с функционалност Air Mouse за елементарно навигиране и въвеждане на данни, сходно на потреблението на компютърна мишка.

Минималистичен дизайн

Видимата широчина на страничните рамки на тв приемниците KIVI е единствено 2.6 мм. Всички модели разполагат с технологията Direct LED, която осветява екрана с оптично разстояние от единствено 20 милиметра. Това дава опция тв приемникът да се инсталира оптимално покрай стената на стойка или подпора. Телевизорите се оферират в черен и в бял цвят.

 Марката смарт тв приемници KIVI към този момент е налична и в България

За компанията
KIVI е европейска марка, учредена в Киев през 2016 година Основният бизнес е разработка и произвеждане на смарт тв приемници. Днес KIVI е интернационална компания с продуктова дистрибуция в Европа и Азия, чийто европейски офис се намира в Будапеща, Унгария. Отделът за проучвания и развиване се намира в Украйна и Китай. Производството на KIVI се прави в оборудванията на най-големия контрактен производител в света MTC (Шънджън, Китай) и дава отговор на интернационалните условия за качество. KIVI употребява съставни елементи от водещи производители в Китай, Япония, Тайван и Южна Корея. До момента са продадени над 1.5 милиона устройства.

KIVI е сертифициран сътрудник на Гугъл и Netflix.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР