Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Мога още утре да си тръгна от "Лудогорец"

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Ивайло Петев е подготвен незабавно да напусне " Лудогорец " и българския футбол, в случай че той е проблем. Това сподели експертът след от " Олимпия " (Любляна) в мач-реванш от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига.

Българският тим отпадна от шампионата.

Попитан дали ще остане треньор при отпадането в този момент, Петев отговори: " На този въпрос аз не мога да отговоря. Има хора, които ще вземат това решение ".

" Ако съм толкоз огромен проблем на българския футбол, аз мога да си потегли още на следващия ден. Има време за пренастройка към Лига Европа. Тежко е, не е обикновено ситуацията, само че нямаме различен избор ", разяснява Петев.

Той приказва и за представянето по време на срещата, както и за грешките.

" Имахме дузпа в последната минута, с цел да изравним и да отидем в продълженията. Но може би Господ е споделил, че не би трябвало да продължим напред. Може би и не сме заслужили, не знам какво да отговоря ".

" Да, съперниците бяха по-комбинативни, само че ние им позволихме това нещо. Аз споделих, че тим като нашия - да отворим мача по подобен метод и да допуснем домакините да вземат преимущество, тука сме единствено и само ние отговорни. Никой различен не ни е отговорен ".

Треньорът на " Лудогорец " разказа втория гол на " Олимпия " в добавеното време като неприемлив.

" Ние сами си създадохме проблемите - и с пропуските си в офанзива, и с грешките си в отбрана. Не желая да недооценявам " Олимпия ", само че това е моят коментар. Имахме три излизания на чисти, които можехме да решим мача. Както знаете - резултатът се написа, а играта се изтрива ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР