Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

След дълго мълчание ЦСКА потвърди раздялата с Илич

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Близо 18 часа, откакто редица медии Саша Илич е уволнен, клубът удостовери информацията. Червените го направиха с малко известие на формалния си уебсайт, малко след 12.30 ч. в събота.

" Ръководството на ЦСКА взе решение за промяна на треньорския щаб на тима. Саша Илич и помощниците му Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович са освободени ", оповестиха от ЦСКА.

Сърбинът пое алените през юли 2022 година Той записа 44 мача отпред на ЦСКА, в които реализира 30 победи, седем равенства и. Головата разлика на тима в този интервал е 80:30.

От клуба прецизират, че Илич е имал огромен принос за основаването на колектив, само че решението за смяна е неотложно.



" Признателни сме за колектива, който сътвориха и който беше в основата на сполучливите ни мачове през миналия сезон. Оставаме с извънредно топли и другарски усеща и постоянно ще оценяваме метода и отношението им към всички в клуба ".

" Във футболно отношение обаче отборът ни буксува и има потребност от смяна, която считаме, че би пристигнала с идването на нов треньорски щаб ", прибавят от " Българска войска ".

Информация за нов треньор се чака до дни, като се спрягат няколко имена. Сред тях е наставникът на втория тим Стамен Белчев, който към този момент водеше ЦСКА в няколко интервала. Друг коментиран треньор е Александър Томаш, който сега е отпред на " Локомотив " (Пловдив).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР