Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Рокадите в службите започнаха със смени на заместник-председатели на контраразузнаването

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Министерският съвет дефинира Петър Петров и Деньо Денев за заместник-председатели на Държавна организация " Национална сигурност ". Освободени са до момента заемащите тази служба - Станислав Станчев и Румен Георгиев, заяви държавната осведомителна работа.

Смените идват на фона на пред задгранична медия, че един от целите на новото държавно управление е широкообхватна промяна на разследващите служби за премахване на сътрудниците на Москва. Месец по-рано съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков разгласи, че измененията в специфичните служби.

Петър Петров има дълготраен професионален опит в службите за сигурност, работил е в системата на Министерство на вътрешните работи и е заемал управителни длъжности в ДАНС. Избиран е за депутат в 48-ото и 49-ото Народно заседание, се споделя в формалната му визитка.

Деньо Денев е работил в ДАНС в интервала от 2008 година до 2018 година, а по-късно и в Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество. Денев ще довърши мандата на досегашния заместник-председател на страната организация, който изтича на 29 август тази година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР