Дневен хороскоп за понеделник, 09.03.2020г., изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за понеделник, 09.03.2020г., изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес представителите на една зодия трябва да се доверят на интуицията си!

 Дневен хороскоп за понеделник, 09.03.2020г., направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Вероятно от сутринта в главите ви се въртят доста хрумвания, свързани с кариерата ви и професионалното ви развиване. Ще измененията и метода си на живот тъкмо през днешния ден освен това ненадейно. Заредете се с оптимизъм. Финансовото ви положение е чудесно и ще ви помогне да се почувствате уверени в себе си. Възможни са разочарования в случай че допускате бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден и ги превърнете незабавно в интимни сътрудници. Сексът няма да ви достави наслаждение, в случай че не е с хора, които ви обичат.

ТЕЛЕЦ

Ще започнете деня си по един извънредно прелестен метод, заети със дилемите си, с обичаните си служебни занимания, в компанията на приятни сътрудници, които сте подбрали за общите ви отговорности. Изпълнени сте с оптимизъм. Работете отговорно, с цел да заслужите самопризнание и да си осигурите покачване. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите усеща ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с безкрайни разкази за вашата уникалност. След това ще страдате, че сте го засегнали и мъчно ще възобновите връзките си.

БЛИЗНАЦИ

Усещате неразположение от сутринта, само че то е обяснимо и предстоящо, тъй като имате персонални проблеми, които сте си основали сами. Въпреки това ви чакат професионални триумфи. Бъдете търпеливи и се постарайте да вникнете в това, което вършиме. Вашето възприятие за отговорност и добросъвестното отношение към всичко, което предприемате ще са ви потребни. Не рискувайте. Вечерта бъдете с околните си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина връзките с обичаните си хора, тъй като ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от полови наслаждения, поради неспособност да премълчавате.

РАК

Обмислете още един път начинанията преди да извършите крачката към тяхната реализация, макар че сте се разбързали поради изоставането предишния месец. Не се доверявайте на препоръки, които не са ви нужни, а и се пробват да ви ги дават хора, без да имат познания и визия от вашата работа. Отношенията с вашите сътрудници са положителни, в случай че не отхвърляте мнението им. Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили до дъно настроението си, очаквайте сантиментална среща. Сексуалните ви връзки би трябвало да са в цялостен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

ЛЪВ

Очаквайте вест за доходи, които не е редно да влагате незабавно в нов план, изключително в случай че не е ваш, а сте решили да съдействате на прочут или сътрудник. Следобед сте във форма, макар дефицита на сън поради напрежението през миналите дни. Без да се противопоставяте инатливо, се подчинете на новите условия на работното място. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, можете да срещнете подобаващия сътрудник. Ако имате до себе си полов сътрудници, с цел да сте сигурни, че сте го привлекли и впечатлили, се съобразявайте с желанията му в леглото, в случай че не са в несъгласие на вашите усеща.

ДЕВА

Не забравяйте да намерите време и да ревизирате финансовото си положение, изключително в случай че сте нарушили съществено вашата финансова непоклатимост поради непредвидени разноски, само че не сте наясно какъв брой сте похарчили. Обмислете методите, посредством които да си осигурите спомагателни доходи и да съумеете да ги умножите. Неочаквани промени в персоналния ви живот ще обиден и интимните ви връзки. Прибързаността при взимане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със инцидентни сътрудници, единствено с цел да докажете на себе си, че сте мечтани.

ВЕЗНИ

Не бъдете прекомерно доверчиви към хората и не споделяйте проектите си с непознати. Доверете се на интуицията си и не разчитайте на шанса си, в случай че желаете да успявате. Обмислете всички настоятелен оферти детайлно, с цел да избегнете разочарованията. Не е желателно да пътувате, даже и в случай че пътуването е обвързвано със служебни отговорности. Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните дами да се пазят от невярност. Несемейните имат късмет за сантиментално запознанство, само че не ги поучавам да бързат със половите удоволствия.

СКОРПИОН

Огледайте се обратно и дайте оценка на достиженията си. Изкушени сте да обмислите бъдещите си проекти, само че ви поучавам да не бързате и да не се занимавате с тях през днешния ден. От вас зависи да сте упорити и да отстоявате мнението си, а също по този начин да се борите за правата си и да не допускате странична интервенция, която да блокира желанията ви. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето държание, което е дало мотив за подозрения в възприятията ви. Лишени сте от опцията да изживеете полови удоволствия, само че сте си отговорни сами.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви разрешава да претворите в действителност някои значими решения, които сте взели в края на предишния месец. Ще изясните връзките си с вашите сътрудници. Не прекалявайте с претенциите си към вашите подчинени. Очаквайте материални триумфи или вест за покачване, която ще ви изненада прелестно. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща. Намесата на ваши другари в персоналните ви връзки ще докара до разлъка с интимния сътрудник, в случай че допуснете това. Не е належащо да споделяте всичко за половия си живот с тях.

КОЗИРОГ

Заредете се с оптимизъм от сутринта, няма причина да се подтиснати. Обмислете новите вероятности за вашата кариера и професионалното ви развиване. Променете метода си на живот от през днешния ден. Възможно е да срещнете компликации, подбудени от образуване на значимо задгранично пътешестване. Ще се справите сами, не разчитайте на помощ, с цел да не ви навредят. Не се сърдете на брачния си сътрудник, в случай че ви задава въпроси, свързани с непрекъснати анонимни позвънявания. Прекратете стартирания от вас флирт. Откажете се от съществуващата сега прочувствена връзка, в която липсват възприятията. Сексът не е задоволителен, с цел да сте щастливи.

ВОДОЛЕЙ

Ще изживеете приятни мигове, отдадени на обичаните си занимания, само че не се захващайте с заниманието си, в случай че имате незабавни задания. Предстои ви ден на професионални и финансови триумфи, които ще изненадат прелестно и вас и околните ви, в случай че сте дейни и не чакате различен да свърши вашата работа. Самочувствието ви е чудесно. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, само че сте оставили вратата незатворена с вярата за нов късмет. Няма да се отървете елементарно от остарялата си обич, тъй като към момента се притегляте в полово отношение.

РИБИ

Имате опция да превърнете в действителност вашите решения и да оправите връзките си с вашите близки и сътрудници, които незнайно за какво отдалечихте от себе си. Направете проектите си до края на месеца. Не бъдете прибързани, в случай че разговаряте с настоятелен сътрудници преди да отидете на работното си място. Спечелете индивида до себе си, в случай че желаете да създадете семейство, докажете му, че възприятията ви са откровени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия, в случай че към момента не сте подготвени за тях.ла.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР