Дневен хороскоп за 29.04, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 29.04, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Неочаквано бързи и високи приходи за една зодия днес

 Дневен хороскоп за 29.04, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Предпазвайте се от нежелани познанства и другарство с хора, за които имате чувството, че не са подобаващи за вас и може да са вредители. Подгответе се за доста служебни задания, които ще отхвърлите с триумф. Не разчитайте на шанса си, в случай че имате желание да рискувате, с цел да не съжалявате за вложените пари. Заведете на ресторант интимния си сътрудник, даже и в случай че сте се прибрали по-късно от нормалното. След като се приберете се отдайте на мечтани и от двама ви полови преживявания, които ще ви възвърнат силите.

ТЕЛЕЦ  

Умерено дейни сте, само че все пак имате опция да се справите с предоставените ви служебни задания, в случай че не капризничите и не се оплаквате какъв брой сте заети. Началниците ви няма да останат удовлетворени, в случай че откажете помощ на вашите сътрудници. Не рискувайте нито с вложения, нито с оферти зя нова работа. В персоналния живот ви не е умерено. С нови си сантиментални запознанства сте събудили ревността на колегата си. Прекалените хвалби, че сте мечтани, ще го отхвърлен и ще ви лишат от полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Нямате предпочитание за работа, тъй като имате натрупали се задания, които не успявате да отхвърлите. Въпреки този противен факт, който не е допустимо да отречете, на работното място се справяте чудесно, само че не сте уверени в себе си. Не се опасявайте от компликации. Работата ви спори и ви носи триумф и доходи. В персоналният си живот не очаквайте триумфи, тъй като още веднъж сте прекалили с агресивното си държание и ревността към интимния си сътрудник. Сексът няма да ви достави наслаждение, а и не е взаимно мечтан, изключително в случай че имате до себе си сътрудници, родени в Риби които непрестанно се наскърбяват.

РАК

Бъдете деликатни във всички инициативи. Не взимайте прибързани и недомислени решения. Обърнете внимание на новите настоятелен оферти, единствено в случай че ви харесват и са с опция са професионален напредък. Ограничете контактите си. Подгответе за автограф значими контракти и финансови документи. В персоналните връзки проблемите са подбудени от недоволството на околните ви от ваши думи или дейности. Не се надявайте, че ще се справите бързо с проблемите с интимната си половинка и ще се отдадете на полови удоволствия.

ЛЪВ

В този ден сутринта ви е с напрежение и сте склонни да се зауждате. Едва следобяд сте във форма, макар компликациите по пътя си. Със дилемите си се справяте чудесно и будите удивление, само че и не дребна доза злоба измежду сътрудниците си. Приемете отправеното ви деловото предложение. Възползвайте се от поддръжката на авторитетни познати. Любимите ви хора са сюрпризирани от нежеланието ви да сте компромисни в връзките си. Сексът довечера може да докара до изглаждане на зародилите недоразумения и да не разреши тяхното задълбочаване.

ДЕВА

Като изключим някои персонални, най-вече роднински проблеми, които ви депресират, шансът е с вас. Ще успявате даже и с рисковани инициативи, стига да се осмелите да извършите тази крачка и то без да разчитате на никого. Трудности може да срещнете единствено в случай че сте иронично-заядливи с вашите сътрудници. Имате опция да изясните възприятията си и да се сближите с интимните си сътрудници, в случай че усещате отдалечаването им. Вечерта бягате от сантименталните мигове ии диалозите, а сексът няма да ви достави наслаждение.

ВЕЗНИ

Този ден е един от най-успешните ви за месеца и от началото на годината, само че единствено от вас зависи да не го пропилявате. С какво и да сте решили да се захванете преди края на месеца ви носи доходи освен това ненадейно високи и бързи. Всички, които желаят да записват своя компания могат да приготвят документите през днешния ден. Денят ви беше чудноват в персонален проект. Вечерта си останете вкъщи или си поканете посетители, в случай че прецените че те ще разтушат напрежението в фамилията. Не пропускайте приятните полови мигове с обичаните си хора.

СКОРПИОН

Не рискувайте като разчитате на знамение, което да ви избави от зараждащите проблеми, подбудени и от ваши дейности и от обстановката в страната. Ще блеснете като ги разрешите сами. Доверете се на интуицията си. Тези от вас, които са прозорливи ще се радват на триумф и самопризнание. Романтичните мигове оставете за вечерта, когато ви чака освен сантиментална вечеря, а и шерване на възприятията. Отново ще изживеете незабравими полови удоволствия, а несемейните ще изживеят първите си интимни мигове с новите си сътрудници.

СТРЕЛЕЦ

На вашето работно се обрисуват компликации, само че и триумфи, в случай че не решите да се откажете от дейната работа и по-късно да се тюхкате и оплаквате какъв брой неточни са вашите сътрудници. Нямате причина да се оплаквате поради неспособност да се справите със отговорностите си, тъй като сте основали контакти с хора, които преднамерено се пробват да ви провалят. Ако не сте фамилни не очаквайте чудеса от интимния си сътрудник, който ви е афектиран поради изневярата ви от сутринта. Не се оправдавайте, че изневярата не се свежда до полов контакт, тъй като с флиртът си сте отдалечили за дълго своя сватбен сътрудник.

КОЗИРОГ

Предстои ви един изпълнен с позитивни страсти, забавни срещи, довлоство и потребни занимания ден. На работното място сте събрали погледите на всички ваши сътрудници с работата, която отхвърляте. Всички безработни е време през днешния ден да си намерят работа, с цел да не страдат от безработицата и безпаричието. За страдание денят не е подобаващ за основаване на нови интимни връзки или изясняване на проблемите с брачния ви сътрудник. Отдавна не сте били по този начин спокойни и уверени в възприятията си. Сексът ще ви зареди със сили.

ВОДОЛЕЙ

Имате опция да сбъднете фантазията си за включване в план, който от години очаквате да бъде плануван. Изчакайте вашата най-хубава дата и направете тази значима крачка. Успехът е с вас, в случай че не се доверите на хора, които целят неуспеха ви. Постарайте се да не засягате сътрудниците си като им казвате, че не се оправят с работата си.В персоналните ви връзки към момента имате да разрешавате проблеми, подбудени от съществуващите недоразумения с обичаните ви хора. Вечерта проведете диалог с тях. Откажете се от желанието си за полови преживявания.

РИБИ

Имате късмет за нови професионални изяви, в случай че не се пробвате да заемете мястото на ваш сътрудник и да го изместите по неточен метод. С тези ваши дейности сривате личния си престиж. Няма по какъв начин да получите самопризнание, в случай че ви заловен, че сте употребявали въздействието на странични хора. След края на работния ден си останете вкъщи и споделете приятни мигове с обичаните си хора, в случай че сте основали фамилията с децата и половинката си. Сексът ви работи добре, тъй като ще ви разтовари от напрежението денем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР