Дневен хороскоп за 28.04, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 28.04, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Напрежение в семейството за представителите на една зодия днес

 Дневен хороскоп за 28.04, вторник, направен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Ако сте уговорили делова среща и се притеснявате, ви убеждавам, че ще е сполучлива. Проведете диалози с вашите близки, в случай че имате желание през тази или през идната седмица да уреждате заем. Въпреки компликациите предварителните диалози с ваши другари за кредитиране на бизнеса ви ще бъдат сполучливи. Бъдете деликатни и внимателни в връзките с околните си. Не засягайте честолюбието им, не предизвиквайте тяхната ревнивост. Не пропускайте да изживеете незабравими интимни мигове и полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Вместо да се инатите се заемете със отговорностите си вкъщи, които в последно време пренебрегвате. В връзките с ваши родственици и претенциите им за имотни делби се доверете на интуицията си. Срещнете се с ваши настоятелен сътрудници. Следобед не се обвързвайте с спогодба за делова среща, в случай че се чувствате неподготвени. Отношенията с интимния ви сътрудник към момента са покрай степента на замръзването, само че имате късмет да ги оправите, стига вие самите да не сте решили да тръгнете към разлъка. Естествено е да липсва и хармонията в половият ви живот.

БЛИЗНАЦИ

В този ден ви чака подобен триумф, на който ще завидят доброжелателно и вашите началници, само че тази злоба не трябва да ви тормози, тъй като поради вас ще печелят добре и те и сътрудниците ви. Начинанията ви носят положителни доходи, а и в тяхното осъществяване се включват огромна част от вашите сътрудници. През деня завършете всичките си изостанали задания. Време е да приключите остаряла любовна връзка, която ви основава проблеми в фамилния живот и може да унищожи брака ви. Предпазвайте се от инцидентни полови контакти, тъй като ще бъдете сюрпризирани след време от нежелана бременност.

РАК

Не се тормозете, в случай че на работното място ви посрещнат с проблеми. Не са свързани с вас, само че може да помогнете на сътрудниците си. Работата дружно с тях ви носи общ триумф и отлични доходи. Бъдете деликатни с сътрудниците си. Колкото по-примамливи са предложенията за нов бизнес, толкоз по-внимателни би трябвало да сте. Не подписвайте финансови документи. За страдание ще придвижите професионалните си проблеми и в персоналния живот и ще изнервите обичания си. Не се сърдете, в случай че демонстрират каприз и не желаят да отговорят на предлагането ви за полови удоволствия.

ЛЪВ

Споделете с вашите сътрудници терзанията си за новите благоприятни условия за делово съдействие. Ако сте на управителен пост е добре да се откажете от тях, в случай че ви ги предложат през днешния ден. Очаквайте професионални неуспехи, които ще доведат до депресивни положения и скептицизъм. С неприятно въодушевление и занижено самочувствие сте. Не проявявайте експанзия към околните си, изключително, в случай че повода е във ваши грижи на работното място и нервно напрежение. Вечерта си наложите успокоение и си останете вкъщи. Създайте приятна конюнктура и се отдайте на приятни интимни преживявания.

ДЕВА

Няма да ви елементарно. За ваша изненада компликациите ще се стоварят върху главите ви ненадейно. Имате умения и познания и ще ги преодолеете, само че много ще се потрудите. Бъдете аналитични и почтени към себе си. Признавайте грешките си. Заемете се с рутинните си, въпреки и не изключително приятни професионални отговорности. Вечерта можете да отидете на посетители в другари, в случай че и вие те сте здрави и да си създадете приятни страсти в фамилията, като не се натоварвате с готвене. След това се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете правилни в връзките си на вашето работното място. Очаквайте неочаквани и примамливи настоятелен оферти. Задачите си ще отхвърлите до края на работния ден. След това се отдайте на развлечения. Ще извършите неточност, в случай че без да се посъветвате, приемете направеното ви предложение за смяна на работата си. Пазете се от обаятелен човек, който се пробва да се вмъкне безсрамно и напористо в живота ви и да унищожи брака ви. Липсва ви естетика в половите връзки и той го е осъзнал. От вас зависи да я възстановите, вместо да изневерявате.

СКОРПИОН

Днес сте напрегнати и триумфът може да ви изостави. Днес е във ваша изгода да извлечете потребната информация от сътрудници и другари, която ви е нужна на работното място. Ще постигнете задачите си, в случай че не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задания. Денят е удобен за подписване на брак. Помислете за хармонизиране на към този момент съществуващите фамилни връзки. Дори и в случай че сте афектирани на половинките си, намерете сили в себе си да им простите. Сексът ще ви помогне.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки, че компликациите са елементарно преодолими, сте обезпокоени, че ще загубите част от времето си в занимания, които не сте възнамерявали. Пазете се от отрицателно въздействие на ваш сътрудник, който съзнателно ви вреди. Откажете оферти за вложения, за които нямате задоволително средства. Вечерта си дайте заслужена отмора. Възможни са разправии в фамилията. Пазете се от нови контакти и изневери, тъй като ще ви разкрият незабавно. Несемейните дами да чакат предложение за брак и полови преживявания. В фамилиите без деца може да се появи мечтаното дете.

КОЗИРОГ

Не провеждайте заядливи диалози с вашите сътрудници, макар че мъчно се сдържате да не критикувате. Следобед се заемете с подписването на финансови документи. Напредък в работата ще ви подсигурява и спомагателни приходи. Ваши настоятелен сътрудници, заемащи върхови публични позиции, ще оценят работата ви. Несемейните дами не би трябвало да чакат от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. Семейните дами могат да се отдадат на възприятията си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати сътрудници.

ВОДОЛЕЙ

От сутринта сте нападателни, прочувствени и раздразнителни. Внимавайте настроението ви да не ви провали. Успехът е с вас, в случай че се заемете със отговорностите си. Жънете професионални триумфи, единствено в случай че сте уверени във опциите си и не прекалявате с ненужни искания към целия свят. Силните страсти поради конспирация провокирала ревността ви ще се трансфорат в причина за проблеми в фамилията и с интимния сътрудник. Забравете за половите си мечти. Тази вечер няма да сте обект на предпочитание от страна на интимните си сътрудници.

РИБИ

Предпазвайте се от запознанства, които освен че не се подобаващи, а и ще ви навредят. На работното място се справяте както постоянно в период и сполучливо със служебните си отговорности. Не рискувайте с диалози и с обещания за вложения и не се включвайте в планове, които не са свързани с вашата активност! Вечерта си дайте заслужена отмора в компанията на обичания или на брачната половинка и фамилията ви. Сексът и довечера ще ви зареди със сили, изключително в случай че възприятията ви са споделени и сте постигнали естетика в интимните мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР