Дневен хороскоп за 26.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННа

...
Дневен хороскоп за 26.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННа
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 януари: Финансови успехи и делови предложения за Близнаците

Дневен хороскоп за 26.01.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


На работното място отхвърлете до обед дилемите си и завършете стартирана преди време работа. Решили сте вечерта да посетите ваши другари, само че без фамилията си, а това ще ги изнерви и тормози. Обещайте им, че няма да закъснявате доста и за вечеря ще сте си вкъщи. Бъдете деликатни както в думите, по този начин и в постъпките си. Вечерта, в случай че към момента сте подтиснати, не пренасяйте неприятното си въодушевление вкъщи, с цел да не се изпокарате с околните си. По-добре си почивайте и се откажете от половите удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Обърнете внимание на трудностите по пътя си, тъй като те са предизвестие. Всеки опит да блеснете и да надскочите себе си ви вреди и срутва престижа ви поради позволените непоправими неточности.  Не пътувайте, с цел да не обидите вашите близки че не сте се прибрали вкъщи, с цел да посрещнете родственици, които сте поканили. Не пренасяйте напрежението в дома си, където може да ви чакат с положително въодушевление и приготвена фамилна вечеря, с цел да не се натоварвате и с това обвързване. Не се лишавайте от обичта на обичаните си хора и от зареждащ ви със сили секс. 

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте настоятелен оферти посредством които ще се доберете до бъдещи финансови триумфи, само че не се втурвайте през глава да ги приемате, в случай че не сте ревизирали достоверността им. Стабилизирайте материалното си положение. Започнете работа по ваши остарели планове, като след ден-два може да ги прегледате още веднъж и да планирате времето си. Любовните срещи ще дарят благополучие както на фамилните, по този начин и на несемейните дами, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, тъй като си подсигуряват разочарования в персоналния живот, в случай че се изкушат да се впуснат в изневери и полови удоволствия. 

РАК

Ще се справите със дилемите си с лекост до обед, в случай че сте търпеливи и най-много виновни. Не допускайте неуспех в начинанията, които може да започнете следобяд. Планирайте за идната седмица деловите диалозите с управлението, в случай че би трябвало да получите документално позволение за пускане на нов план. Вашите близки са гневни поради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните повода за държанието си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимния си сътрудник и от полови наслаждения. 

ЛЪВ

Новите запознанства в този ден са източник на приятни страсти, които ще ви заредят с положително въодушевление. Радват ви доходи от търговия. Нетърпението в държанието към околните ви е ваш зложелател. Всичките ви професионални хрумвания ще бъдат подкрепени от сътрудниците ви, в случай че ги поднесете умерено и без опит да наложите мнението си. Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот, благи дами, без да се притеснявате. Създайте естетика в половите си връзки. 

ДЕВА

Променливото ви въодушевление подбудено от страстта може да ви обвърже с несъответствуващи хора. Интуицията ви пази от провали на работното място. Намеренията ви да постигнете професионални триумфи няма да се осъществят, тъй като сте позволили неточности, които би трябвало да поправите. Отношенията с брачния ви или съкровен сътрудник последователно се стабилизират, в случай че не допуснете нова неточност, при все, че са още нежни и може бързо да съсипете за момент брака и любовта. 

ВЕЗНИ

Не пропускайте опцията за нови потребни срещи, обещаващи ви триумф в материално отношение.  Бъдете виновни към обещанието, което сте дали на ваш сътрудник и му помогнете. Задълбочаването върху вашите дилемите на работното място и умеенето ви да разпределите вярно времето си, ще ви донесат триумф и в този ден. Самотните дами да бъдат деликатни при избора на сътрудници. Не е изключено да срещнете подобаващия. Не бързайте да се подавате на възприятията си, с цел да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимния ви сътрудник. Не бъдете груби в леглото. 

СКОРПИОН

Помислете върху случилото се през миналите дни от началото на месеца. Говорете искрено с сътрудниците и околните си и изяснете аргументите за тяхното отдалечаване. Не се съгласявайте на спомагателна, натоварваща ви работа, даже и в случай че е доходна. Рискувате да се неуспехите и да съсипете настроението си. Не допускайте персонални проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви връзки е с напрежение. Чувствате се подтиснати поради чувството, че като че ли сте отхвърлени. И през днешния ден сте орисани да очаквате половите удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете. 

СТРЕЛЕЦ

Проявете нерешителност в общуването с непознати. Пазете се от спор поради отхвърли ви да деянията схващане към околните си. Тактът е наложителен. Не е добре да обмисляте промяна на специалността си или на вашето работно място, тъй като ви липсва професионална подготовка. Следобед ще се наложи да се занимавате с персонални и фамилни проблеми, подбудени от раздразнението на брачния ви сътрудник. Вечерта не се надявайте на помирение и полови удоволствия. 

КОЗИРОГ

Не е изключено поради непланирани покупки за дома да претърпите загуби. Запазете положителното си въодушевление. Трудностите на работното ви място са преодолими и не заслужават вниманието ви. Ако желаете триумфът да бъде с вас, не пропускайте положителните благоприятни условия за доходна работа, дарени ви от Съдбата. За страдание прекомерната ви претовареност е мотив за съществени спорове с колегата си, водещи до разочарования в персоналните връзки. Бъдете компромисни, тъй като така и така сте причина за неналичието на полов живот.

ВОДОЛЕЙ

Не сте склонни да се срещате с непознати хора, които са обсебили съзнанието на ваши другари и виждате изменени в отрицателна посока. Откажете тази среща. Не пътувайте, с цел да си спестите санкциите. Бъдете търпеливи с сътрудниците си. Заемете се със дилемите си и триумфът ще ви следва по петите. Приходите няма да закъснеят. На сантиментална среща, която сте уговорили заслепени от ненадейно връхлетели ви усеща. Няма да се състои. Ще се почувствате засегнати и ще се откажете от секс с обичаните си хора. 

РИБИ

Трудно ще допуснете финансови загуби, тъй като няма по какъв начин да ви изнудят да харчите пари за ненужни покупки за дома или за капризите на децата си. На работното място триумфът е с вас. Разговорите с деловите ви сътрудници са затруднени. Няма да донесат предстоящите резултати. Бъдете толерантни към сътрудниците си. Очаквайте финансови приходи. Избягвайте запознанствата, даже и в случай че не сте фамилни и търсите своята половинка. Не бързайте със секса, в случай че не сте уверени в възприятията си, скъпи дами.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР