Дневен хороскоп за 24.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОтдайте се

...
Дневен хороскоп за 24.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОтдайте се
Коментари Харесай

Неприятели ще се опитат да съсипят личните отношения на една зодия днес

Дневен хороскоп за 24.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Отдайте се от ранни зори на дейна и сполучлива работа, обвързвана със незабавни служебни отговорности, които ще ви донесат отлични доходи, само че не трябва да ги инвестирате незабавно. Контактите с управлението са затруднени поради вашата отчужденост и податливост да критикувате. Бъдете упорити и изисквайте поддръжка, в случай че концепциите ви са потвърдено доходни. Вечерта си създайте приятни страсти. Предпазвайте се от спорове с обичаните си хора. Не съсипвайте възвърнатата естетика в връзките си и не се лишавайте от полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

От сутринта сте заети с неотложните си задания на работното място, макар че ще ви натоварят с още. Приходите, които ще получите са отлична стартова основа за нов бизнес и за стабилизиране на финансовото ви положение, само че с разсъдък и сдържаност. Планирали сте задгранични пътувания, чиято подготовка би трябвало да стартира незабавно. Позволете на фамилията си да ви изненада с сантиментална вечеря, макар че нормално готвите вие. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. Здравето ви се стабилизира. Избягвайте напрежението. 

БЛИЗНАЦИ

Не взимайте значими решения под въздействие на страстта. Не давайте неизпълними обещания. Не се включвайте в препирня, която не ви визира, единствено тъй като сте решили да отбраните ваш сътрудник, който съвсем не познавате. За непоисканото положително ще си получите наказването и то незабавно, а омразата му ще ви съкруши.  Влюбени сте в интимния си сътрудник, само че нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за терзанията ви в леглото е неналичието на естетика в половите ви стремежи, само че е добре да не вършиме крайни заключения, в случай че не сте се опознали добре. 

РАК

Стабилизирайте постигнатото, с цел да имате самопризнание и триумф. Днес е от голямо значение за бъдещите ви триумфи да сте умерени в изявленията си пред сътрудниците, в случай че са свързани със противоречиви въпроси по професионални проблеми. Не прекалявайте с желанието си да покажете своята подготвеност. Рискувате да отблъснете сътрудниците си. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на персоналните връзки. Бъдете готови и не реагирайте по женски импулсивно и с обидни думи. Отговорете на удара със успокоение и не се дистанцирайте от обичаните си, с цел да не се лишите от полови мигове. 

ЛЪВ

Мнозина от вас ще изпитат неодобрение от постигнатото в професионално отношение в празничния ден, само че не трябва да се ядосват. Не се опитвайте да надскочите себе си. Планирайте работата си за идващите дни. Обмислете най-важните си задания и при нужда ги обсъдете с вашите сътрудници. Бъдете виновни към персоналните си връзки и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви връзки са нестабилни. Преценете дали повода не е в несходството в характерите с интимния ви сътрудник. 

ДЕВА

Не провеждайте диалози за разширение на активността си, тъй като в този ден няма да са сполучливи. Няма да срещнете поддръжката на авторитетни хора, макар дадените обещания. Прибързаността ви вреди и може за секунди да съсипе престижа, който сте градили с години. Предстои ви под напрежение и обикновен ден. Късметът ви изневерява. Вечерта наложително създайте естетика в фамилните си връзки, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. Не се лишавайте от мечтаните полови мигове с вашия сътрудник. 

ВЕЗНИ

Бъдете сдържани в общуването, внимателни и рационални, в случай че желаете да превъзмогнете компликациите с лекост. Недоглеждане от сътрудниците ви при осъществяването на поставените задания, ще усложни връзките ви. Емоцията ви пречи да водите спокойни диалози и да намерите излаз от основаната обстановка. Ако имате проблеми в персоналните връзки, направете всичко допустимо вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, в случай че не желаете да се лишите от поддръжката на колегата си и от половите удоволствия. 

СКОРПИОН

Не се съгласявайте да се срещате с непознати хора, тъй като сте напрегнати и елементарно ще избухнете, създавайки неприятно усещане. Не сте склонни да приемете новите настоятелен оферти, които ви сервират. Притеснени сте, че може да сте губещи, в случай че участвате в инициативи, свързани и с други хора. Отношенията в фамилията ви са хармонични, само че единствено в случай че овладеете обострената си сензитивност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете следващия скандал, който ще ви отдалечи от фантазията за интимни мигове и полови наслаждения. 

СТРЕЛЕЦ

Наблюдавайте деликатно събитията, в случай че в празничния ден сте на работното си място, с цел да си извършите правилните заключения и да се впуснете в потребни промени, свързани с професионалното ви развиване. Въпреки компликациите, налагащи да измененията проектите си, отхвърляте служебните си задания с лекост. Късметът през днешния ден може да ви изневери най-много в любовта, в случай че решите да прекалите със самохвалството си. Интимният ви сътрудник е неприятно сюрпризиран от отводът ви от интимни мигове. Веднага ще реши, че сте изневерили, а вие просто се се поддали на неверни  от ваши сякаш доброжелателни приятелки, които ви завиждат.

КОЗИРОГ

Ако сте на работа, само че сте възнамерявали дилемите си,  днес имате сили и благоприятни условия да се справите с всичките си служебни отговорности с лекост. Не се тормозете, в случай че се постанова да пътувате, тъй като не се обрисуват компликации. Посетете ваши родственици или другари, в случай че си почивате, се освободите от скептицизма си и не търсите принудително проблеми. Прекалили сте с условията си към вашия брачен партньор. Сърдете се на себе си, че отхвърля да беседва с вас. Не е изключено да се разминете със половите мигове поради ината ви и нежеланието да се извините.

ВОДОЛЕЙ

Ваши сътрудници одобряват държанието ви на работното място и безмълвните ви реакции като отвращение да сте им потребни. Те постоянно са ви подавали ръка. Време е да си извършите равносметка на постигнатото до този миг. Занимавайте се единствено с рутинната си работа. Преценете финансовото си положение. Не проявявайте експанзия в държанието си към вашите близки, с цел да не ги отдалечите от себе си. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на безучастие. Умората денем не е причина да се лишавате от полови удоволствия. 

РИБИ

Ако сте на работа очаквайте доходи. Ваш сътрудник не е склонен с мнението ви, спори заядливо и ви ядосва по този начин, както имате навика да постъпвате и вие. Не превръщайте този факт в драма и не се оплаквайте. Няма да срещнете поддръжката на сътрудниците си. Нервността ви вреди. Не сте уверени в възприятията на брачна половинка си и обмисляте разлъка. Внимавайте, тъй като сигурно ще съжалявате за решението си. Не допускайте полов контакт, в случай че сте обтегнали връзките си необратимо, тъй като може да се окаже с последствия, блокиращи опцията за разлъка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР