Дневен хороскоп за 24.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОт

...
Дневен хороскоп за 24.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОт
Коментари Харесай

Алена ни е подготвила невероятен хороскоп за днес

Дневен хороскоп за 24.02.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


От сутринта този ден  ви носи неприятни страсти, които ще ви разочароват. Може да имате проблеми по контракти и неизплатени отговорности към вашата компания, които да обсъждате тъкмо през днешния ден. Наложете си успокоение. Имате опция да предприемете промени. По-добре се въоръжете с самообладание и премълчавайте, в случай че ви подлагат на критика. Може да ви се коства, че е настъпила нова рецесия в връзките с околните ви хора, само че това е ваше мнение, което не дава отговор на действителността. Не се тормозете от проблеми с интимната половинка.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте позвъняване за командировка отвън страната. Ако натоварят вас с това пътешестване, не се съгласявайте незабавно, а преди този момент преценете дали няма да нарушите финансовата си непоклатимост. Промяната ще ви се отрази добре. Готови сте да я предприемете, само че някой непрекъснато ви безпокои и отклонява вниманието ви. Вечерта ще се радвате на приятна новина от надалеч. Отношенията в фамилията ви се възстановяват. Сексуалният ви живот изисква да сте в положително въодушевление, с цел да не отдалечите още веднъж обичаните си хора.

БЛИЗНАЦИ

Денят е съвършен за работа, която сте обмислили с вашите сътрудници и сте решили да започнете през днешния ден. Рискът е непростим, в случай че ви убеждават да финансирате странични планове. Приемайте потребните препоръки в профил. Работата ви спори. В положение сте да отхвърлите доста от отговорностите си и вечерта да си дадете отмора, изпитвайки наслаждение от свършеното. Несемейните ще срещнат подобаващия сътрудник, само че за следващ път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят незабавно запознанството. Не се надявайте на хармонични полови връзки, в случай че сте изневерили и са ви разкрили.

РАК

Пред вас се разкриват благоприятни условия за творчество и себеизява, в случай че не сте импулсивни и непредсказуеми. На работното място се справяте без проблем със отговорностите си. Пътуванията са сполучливи. Докажете, че в действителност сте склонни да вървите по своя път в професионално отношение, а решението ви е премислено и изрично и не търпи промяна. Не се впускайте в любовни връзки, с цел да не страдате откакто разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати сътрудници ще ви донесат съществени проблеми. 

ЛЪВ

Във ваша изгода е да стабилизирате постигнатото и да съхраните положителните професионални връзки. На работното място се справяте чудесно със дилемите си. Добре е да внимавате със запознанствата. Избягвайте прибързаните заключения, единствено тъй като сте си основали неправилно усещане от новите ви настоятелен познати. Не създавайте проблеми и в връзките с околните си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира, изключително в случай че сте имали проблеми в брака или с приходите и вашата половинка е попълнила банковата ви сметка. 

ДЕВА

Очаквайте радостна вест за идни финансовите приходи, които сте си проработили с новите планове. На работното място разчитайте на интуицията си и предприемайте единствено верните дейности, в случай че се готвите за инициативи. Не прекалявайте с натоварването с непознати задания поради доброжелателност и предпочитание да сте потребни. Откажете се от сантиментални срещи, тъй като е допустима демонстрация на ревнивост, проблеми в персоналните връзки и разправии. Вашето неточно отношение към обичаните ви е причина да се развихри скандал. 

ВЕЗНИ

Ще се радвате на естетика в връзките, която ви зарежда с готовност за дейна работа, само че дали имате предпочитание да отхвърлите изостаналите задания, преценявате вие. Обзети сте от креативен напредък, от който би трябвало да се възползвате непременно. Успехът още веднъж е с вас. Не пропускайте да приемете предложенията за спомагателна доходна работа. Семейните дами могат да се отдадат на възприятията си и да пътуват с обичаните си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си сътрудници, сексът може да ви разочарова.

СКОРПИОН

Денят е изпълнен с страсти, които ви е мъчно да овладявате, тъй като сте в несъгласие с предложенията на вашите сътрудници. Не се впечатлявайте от рецензията. Завършете към този момент стартирани занимания. Интуицията ви се ускорява. Не пропускайте да се възползвате от отличните благоприятни условия, които имате. Подгответе се благи дами, че новото сантиментално въодушевление ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте незабавно. Сексуалните ви връзки с новите сътрудници са видимо хармонични, само че се чувствате засегнати и афектирани от несъобразяването с вашите стремежи.

СТРЕЛЕЦ

Раздвижването на пазара след празниците ви радва, в случай че сте търговци. Умеете да се разпореждате с вложенията и финансовите си ресурси. Не оставяйте други хора да уреждат договорите по покупко-продажбите, които сте уговорили, с цел да не ви провалят. Напрегнати сте. Наложете си успокоение, каквото и да става към вас на работното място. В персоналният ви живот са вероятни спорове, последвани от внезапна смяна в връзките. Сексуалният ви живот не е съразмерен. Откажете се от желанието да се отдадете на полови удоволствия.

КОЗИРОГ 

Днес е обикновено да не ви се работи, само че ви чакат доста нови и незабавни задания, с които сте задължени да се справите. Слушайте интуицията си, с цел да предприемете верните дейности. Трудно ви е да оцените действителността, по тази причина и сте по-често избухливи, в сравнение с спокойни, само че рискувате да неуспехите начинанията. Предпазвайте се от проблеми с брачния сътрудник. Не реагирайте нападателно на упреците му, че сте отсъствали от вкъщи си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни полови мигове.

ВОДОЛЕЙ

Ще се радвате на позитивни страсти и приятни преживявания  с хора, което са ви приятни и ви ласкаят, само че се пазете от използвачи. Не се поддавайте на тези ласкателства, тъй като ще претърпите загуби, поради желанието си да сте великодушни. Не разчитайте единствено на шанса си, с цел да не ви изневери тъкмо когато не очаквате. Не допускайте препирня сутринта, в случай че колегата ви задава въпроси, без да цели разправии, тъй като не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на възприятията си и на приятни полови удоволствия.

РИБИ

Ако сте прозорливи и не разсъждавате с страстите си, а се осланяте на разома, ще осъзнаете, че пред вас се разкриват огромни благоприятни условия за творчество и себеизява. Денят е превъзходен за развлечения, само че оставете тези страсти за вечерта. Заемете със служебните си задания. Ще се почувствате актуализирани от триумфите, които ще ви споходят. Осъществите потребни настоятелен запознанства. До обед не е удобно общуването с ваши родственици. Не противоречете, не говорете на висок звук и избягвате обидните изявления. Не уговаряйте сантиментални срещи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР