Дневен хороскоп за 22.05, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 22.05, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Незабравими сексуални удоволствия за представителите на една зодия днес

 Дневен хороскоп за 22.05, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

За вас е по-добре да се отдадете на работа, вместо да губите време в фантазии за професионалния си напредък. Ще се сблъскате с непредвидени компликации, в случай че не сте виновни и гъвкави, с цел да се съобразите с измененията. Заемете с неразрешените проблеми и отсрочени задания, които изискват от вас обилни финансови вложения. Не отвличайте вниманието си със странични занимания. Искате да живеете в естетика със себе си и с възприятията си, само че се страхувате, че обичаните ви не ги споделят. Вечерта не се надявайте на полови удоволствия, поради личната си нерешителност и неналичието на предпочитание за фамилиарност. 

ТЕЛЕЦ

Склонни сте да печелите и да помагате на всички нуждаещи се, само че го правете с мярка. Не проявявайте благотворителност, в случай че не е заслужена. Добре е да се вслушате в препоръките на приятелите и сътрудниците си. Не се сърдете за потребната рецензия, тъй като на работното място шанса не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изявленията си. Вечерта подарете времето си на фамилията и на обичания си. Изживейте приятни сантиментални мигове. Стабилизирайте връзките си вкъщи. Не пропускайте да споделите възприятията си и да се отдадете на мечтани и от двама ви полови преживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Знаете какво желаете да постигнете, макар, че ви глождят подозрения в правотата ви и не сте изпълнени с готовност за дейна работа. Разсеяността ви на работното място може да докара до съществени неточности и пропуски, с които мъчно ще се справите. Отложете деловите срещи и диалози, в случай че не сте се подготвили с настояванията и концепциите си, които да поднесете на вашите бъдещи и сегашни сътрудници. Не се отхвърляйте от сантименталната среща, която сте уговорили, тъй като в случай че не сте фамилни, тя е опция за съществено партньорство. Влюбените могат да разгласят годежа си, а фамилните да се отдадат на незабравими полови удоволствия, даже и в случай че са изтощени.

РАК

Рискувате да попаднете във властта на ваши нови познати, даващи ви нереални обещания. Ако се подведете може да усложните живота си освен на работното място, а и вкъщи. Дебне ви заплаха от финансови загуби. Опитайте се учтиво да отдалечите от себе си всички ваши познати и сътрудници, към които не изпитвате доверие. Любовни срещи отвън фамилията ще ви донесат единствено разочарования в персоналния живот. Не ви поучавам да водите диалози с обичания си и да изяснявате връзките си. Няма да постигнете триумф. Не се надявайте на полови удоволствия, тъй като интимния ви сътрудник въобще не е надъхан за това. 

ЛЪВ

Въпреки компликациите се занимавате сполучливо с рутинните си отговорности. На работното място се справяте чудесно. Умението да преодолявате трудностите без старания ще впечатли сътрудниците ви и ще изискат да им помогнете. Отложете и в дешния ден деловото другарство. Няма да е сполучливо. Приемете единствено тези срещи, които сте възнамерявали и изискват да завършите към този момент стартирани диалози. Неприятностите са свързани с разлъка поради невярност. Пазете се от злословия и интриги, създаващи спомагателни проблеми. Пазете се от полова връзка подбудена от физическо привличане, тъй като в случай че сте фамилни ще докара до разлъка. 

ДЕВА

Чувствате сте спокойни и прекомерно самоуверени на работното място. Въпреки това не поставяйте ново начало, което ще повлече след себе си проблеми, водещи до необратими последствия и финансови загуби. Помислете си с кого е време да изясните връзките си и го направете без терзание. При настоятелен срещи бъдете умерени и внимавайте с приказките си. Интимният ви сътрудник е благополучен, тъй като намира точно във вас сигурността на възприятията и се освобождава от грижите и проблемите. Вечерта ще изживеете жадуваното благополучие, на което даже и не се надявахте и незабравими полови мигове. 

ВЕЗНИ

Постепенно забравяте за терзанията си. Овладявате с лекост нови и необикновени познания. Занимавайте се единствено с нормалната си работа. Не започвайте значими нови задания. Стабилизирайте постигнатото. Дали ще се радвате на хармонични връзки с вашите сътрудници зависи единствено от вас. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна конюнктура и се усамотете с обичаните си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и полови преживявания. Ако сте фамилни - не изневерявайте. 

СКОРПИОН 

Сутринта ще се ядосате поради ваши родственици, които са ви пристигнали неканени на посетители и държат непременно да се занимавате с решение на техни проблеми. Следобед подгответе и съгласувайте с сътрудниците си финансови документи. Предстоят ви имотни делби и проблеми с вашите родственици. Не забравяйте, че в случай че са паднали рестриктивните мерки и живота тече по нормални метод, вечерта сте дали обещание да бъдете с брачния или интимния си сътрудник и да отидете на ресторант или празненство. След като се приберете се отдайте на незабравими полови мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Прояви на експанзия, упоритост и неправилна оценка на ставащото ще са причина за спорове на работното място и в персоналния ви живот. Бъдете деликатни и внимателни. Не мислете единствено за кариерата си. Не се намесвайте в никакви разногласия сред вашите сътрудници, тъй като ще ви изкарат отговорни. Ако сте ядосани, не допускайте експанзия към фамилията си и изключително към интимната си половинка. Отдалечаването може да е за дълго. Не очаквайте реципрочност в интимните връзки. Сексът няма да е мечтан от обичания. Не търсете полови сътрудници отвън дома си. 

КОЗИРОГ

Ще се разочаровате от връзките си с вашите сътрудниците и другари. Днес осъзнавате, че те са по-различни от визиите ви, макар, че доста сте им помагали. Чувствате се употребявани и засегнати. Нямате предпочитание да се справите със отговорностите си. Ако ви предложат пътешестване, не го отхвърляйте. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се трансфорат за несемейните в сантиментална връзка. Семейните дами да не изневеряват. Да се отдадат на полови наслаждения, а несемейните да преценяват дали са сигурни в възприятията си.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта ще осъзнаете, че персоналните ви връзки са пред разпад. Отдайте се на работа, с цел да забравите тягостните мисли. На работното място сте нападателни и нетактични, подготвени да излеете яда си на вашите сътрудници, които нямат виновност за проблемите ви. Заемете се със отговорностите си и замълчете, вместо непрекъснато да ги заливате с рецензия. Не създавайте причина за скандал с обичания, поради нежеланието ви да отидете на ресторант, а по-късно да се усамотите в дома си. Създайте си положително въодушевление вкъщи, с сантиментална вечеря за двама, а по-късно не пропускайте половите наслаждения. 

РИБИ

Променливи сте и сте склонни да се ровите в ненужни детайлности, които изнервят близките. Те са спънка да сте съвършени в работата си. Изпуснете ли периодите за осъществяване на поставените задания съществено ще си навредите. Начинанията са сполучливи, в случай че сте решили както вероятните изгоди, по този начин и вероятните провали. Възможно е усложняване на връзките в фамилията, по тази причина бъдете изключително деликатни към околните си. Не подлагайте възприятията им на подозрение. Останете си вкъщи и се успокойте след напрегнатият ден. Ако имате желание да изяснявате връзките си по-добре се откажете от секса, тъй като ще е изпълнен с неприятни мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР