Дневен хороскоп за 19.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСъдружник ще

...
Дневен хороскоп за 19.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСъдружник ще
Коментари Харесай

Добро настроение и отлично настроение за една зодия днес

 Дневен хороскоп за 19.09.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Съдружник ще ви насочи несправедливи обвинявания, че не сте правилни. Веднага, още през днешния ден, макар че деня е почивен, прекратете връзките си.  Повлияни сте от оферти, обещаващи ви материални триумфи, посредством нова работа. Ще е неточност в случай че дадете единодушие да се преместите преждевременно и се лишите от сегашната си непоклатимост, даже и от обвиняванията към вас. Ако имате проблеми в персоналните връзки, направете всичко допустимо вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, в случай че не желаете да се лишите от поддръжката на колегата си и от половите удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви следващия неподходящ почивен ден, изпълнен с раздразнителност и напрежение. Емоцията и компликациите са спънка да оцените действително опциите си. Не влизайте в спор с сътрудниците си. Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Не ви поучавам да предприемате настоятелен пътувания, с цел да избегнете проблемите. Отношенията в фамилията ви са хармонични, само че единствено в случай че овладеете обострената си сензитивност и не обиждате. От вас зависи да избегнете следващия скандал, който ще ви отдалечи от фантазията за интимни мигове и полови наслаждения. 

БЛИЗНАЦИ

Подгответе се да останете на работното си място до късно, макар че деня е почивен. Освен финансовите приходи ще ви зарадват и сполучливи настоятелен запознанства и диалози. Бъдете деликатни в работата си, тъй като са вероятни неточности и съществени пропуски. Успехът е с вас, в случай че сте съсредоточени, търпеливи и толерантни към непознатите потребности. Късметът през днешния ден може да ви изневери най-много в любовта, в случай че решите да прекалите със самохвалството си. Интимният ви сътрудник е неприятно сюрпризиран от отводът ви от интимни мигове. Веднага ще реши, че сте изневерили, а вие просто се се поддали на неверни  от ваши сякаш доброжелателни приятелки, които ви завиждат.

РАК

Поднесете концепциите си на вашите сътрудници, макар че деня е почивен и не пропускайте да им извършите добра аргументация, с цел да ви поддържат. Пред вас се обрисува предложение за нова работа. Не избързвайте с отговорът си. Разчитайте на себе си. Контролирайте страстите си. Не позволявайте проблемите вкъщи да ви пречат на работата. Прекалили сте с условията си към вашия брачен партньор. Сърдете се на себе си, че отхвърля да беседва с вас. Не е изключено да се разминете със половите мигове поради ината ви и нежеланието да се извините.

ЛЪВ

Очаква ви под напрежение, само че потребен почивен ден. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат утвърдени от управлението и сътрудниците ви. Бъдете точни и кардинални и ще докажете, че сте съвършени в работата си. На работното си място, не се поддавайте на примамливи оферти. Коригирайте позволени неточности. Не проявявайте експанзия в държанието си към вашите близки, с цел да не ги отдалечите от себе си. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на безучастие. Умората денем не е причина да се лишавате от полови удоволствия. 

ДЕВА

Имате опция в почивния ден да разширите активността си, само че бъдете умерени. Очаквайте промени. Проведете диалозите с началниците си. Възможно е да ви предложат покачване на заплатата. При настоятелен срещи и диалози не прекъсвайте събеседника си. Проучете нова професионална сфера, в която бихте желали да се развивате. Не сте уверени в възприятията на брачна половинка си и обмисляте разлъка. Внимавайте, тъй като сигурно ще съжалявате за решението си. Не допускайте полов контакт, в случай че сте обтегнали връзките си необратимо, тъй като може да се окаже с последствия, блокиращи опцията за разлъка. 

ВЕЗНИ

Използвайте цялото си въздействие в почивния ден, с цел да разрешите непредвиден и сложен проблем на работното място, който ще ви донесе самопризнание. Нетипично постоянни сте за хора с вашия характер. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация. Бъдете сдържани и не заставайте против себе си. Вечерта си създайте приятни страсти в фамилията. Предпазвайте се от спорове с обичаните си хора. Не съсипвайте възвърнатата естетика в връзките си и не се лишавайте от полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Ще си спомните за от дълго време основани ви проблеми от човек, който макар почивния ден ви се е обадил и желае среща с вас. Откажете я.  Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да измененията проектите си и да помислите за нови сътрудници. Днес ви престои сложен  ден. Изпълнен е с неприятни срещи и нови запознанства, които в околните дни ще се окажат против вас. Позволете на фамилията си да ви изненада с сантиментална вечеря, макар че нормално готвите вие. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. Здравето ви се стабилизира. Избягвайте напрежението. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и е удобен за креативна активност и пътувания. Очаквайте отлични финансови приходи. Не влизайте в спор на работното място.  Не натоварвайте сътрудниците си с вашето неоснователно песимистично въодушевление, тъй като ще ги разочаровате с усещането, което създавате, че не се радвате и на личните си триумфи. Влюбени сте в интимния си сътрудник, само че нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за терзанията ви в леглото е неналичието на естетика в половите ви стремежи, само че е добре да не вършиме крайни заключения, в случай че не сте се опознали добре. 

КОЗИРОГ

Помислете за методите, посредством които да докажете правотата си пред управлението, в случай че се постанова да работите и в този почивен ден и очаквате да получите справедливо самопризнание. Не налагайте волята си прочувствено, с дебелоглав и експанзия. Търпението ви носи повече изгода от прибързаността. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на персоналните връзки. Бъдете готови и не реагирайте по женски импулсивно и с обидни думи. Отговорете на удара със успокоение и не се дистанцирайте от обичаните си, с цел да не се лишите от полови мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Съдбата ви дава опция да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите утвърждението на управлението в почивния ден, само че това може да се случи, в случай че сте се потвърдили като експерти. Общуването с сътрудниците ви и ново запознанство ще ви основат добра основа в материално отношение. Бъдете виновни към персоналните си връзки и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви връзки са нестабилни. Преценете дали повода не е в несходството в характерите с интимния ви сътрудник.

РИБИ

В този почивен ден сте в положително въодушевление и с чудесно самочувствие, само че не прекалявайте с показното си държание. Не проявявайте експанзия, в случай че решите да наложите мнението си, тъй като по този метод ще навредите на себе си. Заемете се с разплащането по застраховки и настоящи заплащания. Вечерта наложително създайте естетика в фамилните си връзки, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. Не се лишавайте от мечтаните полови мигове с вашия сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР