Дневен хороскоп за 19.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе прекалявайте

...
Дневен хороскоп за 19.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе прекалявайте
Коментари Харесай

Прибързаността е забранена за една зодия днес

 Дневен хороскоп за 19.07.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не прекалявайте в настояванията си към хората от вашето обграждане, поради стремежът си безусловно да блеснете. Трябва да се предпазите от прахосване на вашето работно място, с цел да не неуспехите огромните си доходоносни планове. Помислете си дали няма да се натоварите с непостижими задания и да си създадете проблеми. Вечерта очаквайте сантиментална среща. В персоналният ви живот ще зародят затруднения, поради интриги, свързани с невярност. За следващ път би трябвало да се откажете от секса, тъй като няма да срещнете реципрочност у сътрудниците си.

ТЕЛЕЦ

Имате опция да си извоювате доходна работа, стига да е назрял миг за смяна. Ще я приключите бързо, в случай че се отдадете отговорно единствено на заниманията си на работното място и не се разпилявате в странични и незасягащи в диалози Заредете с нови сили и обогатете знанията си. Не се разсейвайте с незначителни занимания. Вечерта си останете вкъщи и създайте приятна конюнктура за околните си. Обърнете внимание на децата си, поканете си посетители. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с обичаните хора и от половите наслаждения.

БЛИЗНАЦИ

Отново ви следва ден, изпълнен с несъгласия, част от тях основани от вас, само че обратими, в случай че сте упорити. Възможни са нови настоятелен оферти, които са ви потребни и оказват помощ за сполучливото довеждане докрай на работата ви. Бъдете сдържани, с цел да избегнете загубите. Денят не е удобен за обзавеждане или ободрителен ремонт на офиса. Може да създадете семейство или да срещнете подобаващата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години взаимен живот. Сексуалните удоволствия са добра опция да докажете още веднъж възприятията си. 

РАК

Денят е удобен за откриване на нови благоприятни условия за работа, които не трябва да пренебрегвате. Пътуване, даже и непланирано е сполучливо. Ако ви предложат нови източници на доходи, не ги отхвърляйте. Следобед още веднъж ще ви липсва въодушевление, поради известна припряност, която ви е попречила. Не се изненадвайте, в случай че се увлечете в нова сантиментална връзка. Любимите ви се тормозят поради нежеланието ви да им докажете възприятията си. Предразположете интимния си сътрудник към полови удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

ЛЪВ

Успехът изисква от вас да сте тактични и да не говорите доста, изключително сутринта, когато сте склонни да изричате недомислени думи. Спокойният звук ще ви помогне повече от проявата на експанзия и от рецензията, която наскърбява сътрудниците ви. Склонни сте да ги нападате без причина. По-добре ги спечелете за съдружници. Личните ви връзки отиват на втори проект, поради нежеланието ви да приемете метода на живот, който се пробват да ви постановат. Забравете за половите удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябват време и старания, с цел да си възвърнете хармонията в възприятията.

ДЕВА

Пригответе се за недоразумения и неточности на работното място, които ще ви ядосат до прояви на експанзия. Съдбата изисква да й се подчините и да не сте прибързани, в случай че имате желание да завършите започнатото. Не се претоварвайте с повече от плануванаъа работа и се приберете в точния момент  у дома, с цел да избегнете проблеми с вашите близки. Семейните двойки ще би трябвало да преразгледат връзките си, в случай че не са уверени, че желаят да продължат взаимния си живот и да остареят дружно и разправиите са се трансформирали в непрекъснати кавги.

ВЕЗНИ 

Прибързаността е неразрешена в този ден, напълно е във ваша щета. За да задържите триумфа си, работете умерено и търпеливо и не се разсейвайте. Вашата непримиримост и  неочаквани дейности ще ви оказват помощ да постигнете задачите си. На работното място още веднъж се справяте чудесно, само че имате задания, които все изоставяте за по-късно, само че ще ви основат неприятности. Бъдете деликатни с околните си. Възможни са затруднения в персоналния живот или любовни разочарования. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати сътрудници, тъй като рискувате да си създадете съществени проблеми.

СКОРПИОН

Пред вас още веднъж се разкриват положителни професионални вероятности, които дълго очаквате. Не отхвърляйте потребното съдействие от вашите пратки и настоятелен сътрудници. Помощта на авторитетни хора няма да ви е непотребна. Подобрете финансовото си състояние, като подготвите и подпишете договорите с банковите институции. Предстоят ви разправии  у дома. Не са изключени проблеми с ваш родственик. Не създавайте причина за скандал. Не разчитайте на шанса си и рискувайте. Сексът сигурно ще ви зареди с нови сили и положително въодушевление. 

СТРЕЛЕЦ

Изпитвате подозрения в правилността на личните си позиции. Най-добре е да се посъветвате с сътрудниците си.  Внимавайте със запознанствата, тъй като сте във властта на страстта и преценката ви не е вярна. Неочаквана препирня, поради финансови приходи е мотив за размяната на обиди, подбудени от завистта на сътрудниците ви. Ако не сте фамилни, благи дами, и сте срещнали любовта, през днешния ден е съвършен ден за основаване на семейство. Ще си гарантирате благополучие. Ако сте се освободили от подозренията си и сте сигурни в възприятията си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

КОЗИРОГ

Денят е неподходящ за печелене на пари. Не допускайте загуби поради неосъзнати ваши неточности. Сутринта са вероятни различия с началниците и сътрудниците ви, които можете да избегнете, с цел да не се депресирате от разменените обидни реплики. Емоционални сте, само че в това време постоянни душевен и сили за работа не ви липсват. Ще се наложи да помогнете на непосредствен човек, а с това ще предизвикате ревността на колегата си. Сексуалните контакти би трябвало да са по взаимно предпочитание, а не принудително изпросени от вас. По-добре ги отложете.

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се за напрежение н работното място, каквото не очаквахте. Бъдете гъвкави, с цел да се справите с всяка зараждаща обстановка. Работата ви спори, макар че сте напрегнати. Пригответе се да реализирате проектите си. Пътуванията също са сполучливи. Ще се почувствате по-бодри и изпълнени с готовност за дейна работа. Вечерта очаквайте разправии с родственици. Не усложнявайте връзките с обичаните си, поради  закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите приемливо пояснение за държанието си, се откажете от половите удоволствия.

РИБИ

Появата на авторитетна персона ви закриля и ви проправя пътя към триумфа, а през днешния ден ще научите тази вест без да сте я очаквали и без да сте подозирали за негласната поддръжка. Без оглед на компликациите по пътя запазете спокойствието си. Внимавайте настроението ви да не стане причина за финансови загуби. Днес можете да дадете израз на възприятията, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, в случай че желаете да разберете дали са споделени. След сантименталната вечеря се отдайте на мечтани полови удоволствия, само че не и в случай че към момента не сте опознали колегата си.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР