Дневен хороскоп за 15.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПредстои ви

...
Дневен хороскоп за 15.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПредстои ви
Коментари Харесай

Една зодия трябва много да внимава на пътя

 Дневен хороскоп за 15.06.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Предстои ви непредвиден от вас, неподходящ и изпълнен напрегнато ден, подплатен и с въздействието на ретроградния Меркурий. Не са изключени провокации, създаващи мотив за спорове с хората от деловото ви обграждане, в случай че сте на вашето работно място. Не пътувайте. Независимо от нежеланието ви да работите интензивно, сте задоволени от постигнатото и жънете триумфи с лекост. Избягвайте новите запознанства. В персоналния живот са вероятни измами. Ново запознанство и в този ден ще приключи с отчаяние. Сексът със инцидентни сътрудници ще ви сътвори съществени проблеми, в случай че сте фамилни или съществено обвързани.  

ТЕЛЕЦ

Възвърнете си увереността и спокойствието. На работното ви място сте  спокойни и уравновесени, само че можете да избухнете ненадейно, поради ретроградния Меркурий Обърнете внимание на всичко, отнасящо се до бизнеса ви, в случай че желаете да си гарантирате триумф. Ако имате предпочитание да прекарате вечерта отвън дома си излезте с ваши другари. Не критикувайте половинката си, тъй като по този начин наранявате и ускорявате гнева й. Усеща вашето оттегляне, и изпитва боязън да не се окаже във ваша взаимозависимост или пък да остане без вас. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на интимни мигове и полови удоволствия, в случай че не изясните връзките си. 

БЛИЗНАЦИ

Изненадват ви непредвидени промени, свързани и с обрати във финансовото ви състояние, които няма да ви харесат, изключително в случай че не спазите възбраните и условията на ретроградния Меркурий. Вслушвайте се в препоръките на сътрудниците си, с цел да избегнете финансовите загуби. Не допускайте взаимозависимост от своите сътрудници. Не забравяйте хората, които са ви помагали. Не уговаряйте сантиментални срещи, тъй като следствията могат да са непредвидени. Време е несемейните да помислят за основаване на семейство. Семейните представители на знака могат да се отдадат на интимни мигове и полови прекарвания.

РАК

Денят ви дава обещание успокоение, в случай че си наложите сдържаност и самообладание и се съобразите с ретроградния Меркурий. Хората към вас са сговорчиви и ви изслушват деликатно. Ще получите поддръжката им, посредством която можете да осъществите всички си проекти за деня. Внимавайте със запознанствата, тъй като сте склонни да допускате в живота си несъответствуващи хора. От сутринта ви е обзела ревнивост и подозрения във верността на вашите обичани. С съмнения нищо няма да постигнете. По-добре поговорете с тях. След разправията денем не се надявайте, че ще имате приятни полови преживявания. По-добре ги отложете.

ЛЪВ

Бъдете деликатни на пътя, в случай че сте зад кормилото, тъй като Меркурий е назадничав. Общуването е затруднено и санкцията ви е обезпечена, поради безконечното ви предпочитание да спорите. На работното място триумфът е с вас, в случай че не допуснете разправии. Новите ви хрумвания, диалозите, повлияни от фантазиите ви, свързани с възстановяване на финансовото ви положение, няма да са резултатни. Липсата на естетика в фамилните връзки ви пречи да надмогнете гордостта си и да се извините. Любимите ви хора страдат от отношението ви. Ако се отдадете на сантиментални мигове и полови наслаждения, ще поправите стореното и ще си възвърнете любовта на половинката. 

ДЕВА

Без доста старания осъществете концепциите си, даже и при ретроградния Меркурий. Новите оферти ви дават обещание огромни облаги, изключително в случай че са свързани със строителство, търговия, а и в случай че сте се отдали на креативна активност. Осъществете замислените цели посредством използване на нови способи и посредством привличането на нови сътрудници. Днес е време да решите дали да продължите живота си с интимните си сътрудници. Преценете имате ли към момента усеща към тях. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че ви следва разлъка, тъй като по-късно ще съжалявате. 

ВЕЗНИ

Във ваша изгода е да сте виновни към себе си, само че и към дейностите си и да не очаквате чудеса през този месец, които да ви съпътстват и през идващите, изключително при ретроградния Меркурий, в случай че не работите през днешния ден и не подготвите за автограф след 23 юни договорите, които ви чакат. Никой няма да ви предложения особено през идващите дни. Интимните ви половинки мъчно ще забравяте, че сте ги наранили и мъчно ще спечелите още веднъж тяхното доверие. Сторете го още през днешния ден. Няма да се сещате за персоналните си връзки, които би трябвало да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността на половинката си. 

СКОРПИОН

Стабилизирайте постигнатото и не прекалявайте с настояванията си да получите хвалба, която не сте заслужили. Не критикувайте. Меркурий е назадничав. Няма смисъл да се стремите настойчиво и безсмислено към дейни занимания. Вникнете в новите си задания, с цел да сте спокойни и да поставите началото им пред идната седмица. Влюбени сте, само че се страхувате да признаете възприятията си, тъй като мислите, че не са споделени. Днес може да ги споделите с обекта на любовта ви. Не бързайте вечерта да се отдавате на полови удоволствия, в случай че сътрудникът ви не е квалифициран за тях. 

СТРЕЛЕЦ

Предстоят ви следващите диалози за разрешаване на правосъдни разногласия, само че ви поучавам да не ги организирате през днешния ден, а и към момента продължава ретроградното придвижване на Меркурий. Няма да срещнете схващане от никого и ще се притесните, макар че сте правата страна. На работното си място сте в непрестанно несъгласие с всички. Радвате се на вниманието на противоположния пол. За страдание запознанството е разочароващо. Следобед ви чака сантиментална среща и хармонични връзки в фамилията. Контролирайте страстите си и не се впускайте в полови удоволствия, единствено тъй като някой ви е привлякъл с чара си.  

КОЗИРОГ

Начинанията ви са обречени на неуспех и поради ретроградния Меркурий. Трудностите са подбудени от вашите недомислени дейности. Разсеяни сте и вредите и на себе си и на сътрудниците си. Осъзнайте повода за грешките си.  Ако имате личен бизнес, се откажете от сериозните настоятелен диалози и сключване на контракти. Не са изключени проблеми в персоналния живот. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и сантиментални мигове. Ще спечелите сърцето на обекта на възприятията ви, само че не се изкушавайте да се впуснете незабавно в полови преживявания. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е доста добър и сполучлив за всички, които са заети с креативна специалност, само че изисква внимание поради ретроградния Меркурий. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си връзки, само че без да проявявате експанзия. Не бива да се пробвате да тръгвате в нова посока, единствено тъй като някой ви е ядосал. Бъдете виновни към отговорностите си. Жените да се приготвят, че новото им сантиментално въодушевление ще е разочароващо. Ако сте фамилни внимавайте, тъй като ще си създадете проблеми. Вечерта създайте сантиментална конюнктура, с цел да предразположите обичаните си хора за полови удоволствия, които ще ви се отразят добре. 

РИБИ

Днес сте с изменчиво въодушевление, а Меркурий продължава да е назадничав. Породено е от неустановеност, дали сте взели вярно решение за професионална смяна. Нямате аргументи за безпокойствие, в случай че заплащането е по-високо, само че проверете още веднъж изискванията. Успехът е с вас. Деня ви изненадва с непредвидени финансови приходи. Вечерта още веднъж са вероятни проблеми в фамилията, поради изкушението ви да кажете какво мислите и да деянията ревността си. Ако сте намерили своята половинка и се радвате на тихото си благополучие, очаквайте удари от неприятели, които завиждат на половия ви живот.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР