Дневен хороскоп за 15.05, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 15.05, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Големи материални успехи за представителите на една зодия днес

 Дневен хороскоп за 15.05, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Ще се ядосате, че не успявате да вървите по определеният от вас път, единствено тъй като сте решили да се инатите и да се противопоставяте на всички. Бъдете сдържани и не говорете нападателно и без причина с вашите сътрудници. На работното си място бъдете решителни и виновни. Имате опция, без значение от проблемите, да се справите със служебните си задания. Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден. Възможни са разочарования, в случай че решите да ги превърнете незабавно в интимни сътрудници. Сексът няма да ви достави наслаждение, в случай че не е с хора, които ви обичат.

ТЕЛЕЦ  

Намерете сили в себе си и простете на неприятелите си, които се пробваха да ви навредят. Ще ви олекне и ще си възвърнете положителното въодушевление и сдържаност. Оформете финансови документи. Ако се занимавате със личен бизнес проведете деловите си срещи. Днес ще извършите крачка към триумфа, даже и в случай че рискувате. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите усеща ще се окажат напразни, в случай че сте взели това решения с цел да натриете нечий нос, в случай че някой ви е отблъснал. Не се опитвайте да го привлечете с дарове. Всичко ще се окаже краткотрайно и по-късно ще страдате.

БЛИЗНАЦИ  

Сутринта ще се разочаровате от ваш сътрудник. Не се оставяйте да ви обхване неприятното въодушевление, тъй като такива разочарования не са изключение, съпътстващо единствено вас. Денят ви сервира позитивни промени. Въпреки компликациите на работното място, които ще ви изненадат неприятно, ще се справите със служебните си отговорности. Вечерта бъдете с околните си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина връзките с обичаните си хора, тъй като ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от полови наслаждения, поради неспособност да премълчавате.

РАК

Стабилизирайте връзките си посредством измененията, които сте длъжни да предприемете. Те са ви нужни и в персоналните и в професионалните връзки. Успехът е с вас. Не го пропилявайте! При деловите диалози или при разискване на желанието ви да инвестирате, предпазливостта е наложителна. Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили до дъно настроението си, очаквайте сантиментална среща. Сексуалните ви връзки би трябвало да са в цялостен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

ЛЪВ

На работното място се справяте чудесно с всичко, като отплата за персоналните проблеми, почнали сутринта в дома ви. Ако развивате бизнес помислете за разширението му. Инвестициите, които можете само да обсъждате в този ден, да са съобразени с общото ви финансово положение. Не пътувайте! Ако сте решили да сключвате брак по сметка, през днешния ден можете да срещнете подобаващия сътрудник, само че мислете добре и се вслушайте в гласът на вашата вътрешен глас. За да сте сигурни, че ще впечатлите половите си сътрудници, се съобразявайте с желанията им в леглото.

ДЕВА

Не позволявайте на страстта да ви попречи да сте реалисти. Не създавайте близки връзки с малко познати хора. На работното място жънете най-вече триумфи свързани с материалната ви стабилизация. Не отхвърляйте спомагателна работа. Няма да се преуморите, а и приходите са отлични! Неочаквани промени в персоналния ви живот ще обиден и интимните ви връзки. Прибързаността при взимане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със инцидентни сътрудници, единствено с цел да докажете на себе си, че сте мечтани.

ВЕЗНИ

Имате късмет за материални триумфи, макар компликациите по пътя си. Не се отхвърляйте и не се отвличайте с маловажни задания. Радвате се на закрилата на Съдбата и имате опция да се възползвате от нея. Не пропилявайте положителните си професионални шансове, които скоро няма да ви бъдете поднесени още веднъж. Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните дами да се пазят от невярност. Несемейните имат късмет за сантиментално запознанство, само че не ги поучавам да бързат със половите удоволствия.

СКОРПИОН

Чувствата не трябва да пречат на вашите служебни отговорности, тъй като в случай че не сте удовлетворени от постигнатото няма да се отдадете напълно на сантименталната вечер, на приятните страсти и ще разочаровате сътрудниците си. Очаквайте оферти за спомагателна работа. Отложете деловите срещи и диалози. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето държание, което е дало мотив за подозрения в възприятията ви. Лишени сте от опцията да изживеете полови удоволствия, само че сте си отговорни сами.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви ден изпълнен със успокоение и благоденствие, в случай че не дадете изява на страстите си. Всички ви поддържат, в случай че не проявявате нетипична сензитивност. На работното място се справяте със дилемите си с лекост. Имате поддръжката и похвалите на сътрудниците си, които ви зареждат с нови сили. Отговорете им с признателност. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща. Намесата на ваши другари в персоналните ви връзки ще докара до разлъка с интимния сътрудник, в случай че допуснете това. Не е належащо да споделяте всичко за половия си живот с тях.

КОЗИРОГ

Проблемите изискват компромис, с цел да ги разрешите. Съкратете оптимално срещите и диалозите. Бъдете мъдри и тактични. Не пазарувайте разточително, с цел да задоволите нечий каприз. Начинанията са сполучливи. На работното място се справяте чудесно, в случай че се концентрирате в работата си. Прибързаността е неразрешена. Не се сърдете на брачния си сътрудник, в случай че ви задава въпроси, свързани с непрекъснати анонимни позвънявания. Прекратете стартирания от вас флирт. Откажете се от съществуващата сега прочувствена връзка, в която липсват възприятията. Сексът не е задоволителен, с цел да сте щастливи.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете тактични и се съобразявайте с мнението на хората от обкръжението си. Не си заслужава да пропилявате сполучливия ден и да разваляте връзките си на работното място. Не разчитайте единствено на шанса си, тъй като даже и при положителни благоприятни условия може да се неуспехите. Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, само че сте оставили вратата незатворена с вярата за нов късмет. Няма да се отървете елементарно от остарялата си обич, тъй като към момента се притегляте в полово отношение.

РИБИ

Вземете се в ръце и разрешете зародили проблеми в интимния живот, с цел да не ви попречат и на работното място. Ако ги избегнете сте в стихията си и всичко ви върви като по вода. Възползвайте се и завършете изостаналите задания, които ви тормозят и ви пречат да започнете плануваните нови. Ако желаете да спечелите индивида до себе си, с който се чувствате щастливи и да създадете семейство, докажете му, че възприятията ви са откровени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия, за които към момента не сте подготвени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР