Дневен хороскоп за 13.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНВнимавайте, защото сте

...
Дневен хороскоп за 13.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНВнимавайте, защото сте
Коментари Харесай

Лъвове, днес ще сте подвластни на емоциите си, Деви, бъдете добронамерени към хората!

 Дневен хороскоп за 13.05.2021 направен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Внимавайте, тъй като сте отпаднали и мързеливи, а имате отговорности. Трудно ще се справите с неотложни битови и професионални проблеми, които изискват бързо разрешаване. Ако сте зад кормилото бъдете внимателни. Още до обед проведете диалозите, свързани с вложения и спомагателни доходи от взаимен бизнес, без да подписвате договорите. Пазете се от опити на родственици да ви обиден поради завистта им към материалните ви триумфи. Ще се опитат да настроят против вас обичаните ви хора. Вечерта не очаквайте приятни полови мигове, в случай че сте позволили да ви обземе неприятно въодушевление.

ТЕЛЕЦ

Привидната ви непоклатимост на работното място няма да попречи да имате неприятни срещи, които ще ви ядосат и ще съсипят деня ви, тъй като сте подготвени да реагирате прочувствено. По-добре отложете плануваните настоятелен диалози, с цел да не проличи вашето неспокойствие. Непредвидени разноски ще нарушат стабилността на бюджета ви. Не се надявайте шансът ви да проработи и да ви сервира както подарък Любовта. Трябва да заслужите възприятията на обичания човек. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи в любовта и се отдайте на полови мигове.

БЛИЗНАЦИ

В положително въодушевление сте, тъй като осъзнавате, че вашите сътрудници възприемат всичко казано от вас като нещо значимо, само че дали ще го приложат или ще ви поддържат ще покаже времето. Себеанализът е наложителен, а също оценката на постигнатото от вас. Очаквайте да получите мечтаното от вас предложение за делово пътешестване в идващите дни. През целия ден проявете благотворителност и покажете възприятията които изпитвате към околните си. Създайте си приятни страсти. Сексуалните наслаждения ще са приятния свършек на една красива вечер.

РАК

Намерете сили да завършите работата си до обед, изключително изостаналата. От значение за сътрудниците ви е да докажете, че сте правилни. Ще издигнете създателите си и ще изпитате предстоящото задоволство. Възможно е да срещнете нови другари, които ще обогатят живота ви. Радвате се на споделени усеща и на естетика в персоналните връзки. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни полови преживявания не е мотив да разказвате за насъбрания опит с други интимни сътрудници.

ЛЪВ

От сутринта сте във властта на страстта. Всички проблеми, с които ще се сблъскате, са подбудени от нежеланието ви да премълчавате. Ако се постанова да работите, си наложете успокоение. Находчивост и трезва оценка на събитията ще ви разреши да се справите. Възможно е възстановяване на финансовото положение. От вас зависи дали ще сте посрещнати добре вкъщи или в случай че отивате при интимната си половинка или ще допуснете да ви отхвърлен. Хармонията в интимните ви връзки изисква да сте умерени и и се откажете от нападателния секс.

ДЕВА

Липсва ви самочувствие, само че сте си отговорни сами. Причината е в затрудните настоятелен контакти и съгласно вас в неналичието на шанс, на който не трябва да разчитате. Ще се сблъскате с проблеми в връзките. Бъдете доброжелателни с хората от обкръжението си. Без взаимни отстъпки от ваша страна обстановката ще се изостри до прекаленост. Запознанство в персонален проект може да се трансформира в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Несемейните имат късмет да открият своята половинка.  Сексът ще ви достави незабравимо наслаждение. Не го пропускайте.

ВЕЗНИ

Поставете ново начало без да избързвате, само че с доста внимание и нерешителност. На работното място ще се радвате на мира. Отношенията и с сътрудниците и с околните ви хора са хармонични. Неочаквано ще ви изненада с информация за финансови приходи. Развитие на проектите си можете да очаквате в идващите дни. Отношенията с интимната ви половинка изискват да сте деликатни. Вашите подозрения в възприятията й ще я изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с обичаните си хора и на здравословен, деен и паметен секс.

СКОРПИОН

Постарайте се да не мислите единствено за отговорностите си на работното място, в случай че се чувствате изтощени и отхвърлете изостаналите задания. Отложете деловите срещи и диалози, в случай че не сте подготвени да наложите мнението си, а и към момента не е във ваша изгода да го сторите. Бъдете търпеливи и помогнете на ваш сътрудник. Ще чуете непредвидена неприятна вест, само че не се вживявайте. Денят разрешава подписване на брак. Възможно е, в случай че не сте фамилни да срещнете своята половинка и да изживеете сантиментални мигове още през днешния ден.  Вечерта ще се наложи да давате пояснения за държанието си към интимната половинка, в случай че сте били груби по телефона. Извинете се и се отдайте на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви дава обещание чудесно самочувствие и успокоение на работното място. Отношенията с вашите сътрудници са хармонични. Днес сте разсеяни, само че с повече старания триумфът ще бъде с вас. Не допускайте непредвиден спор да нажежи ситуацията и да обърне събитията във ваша щета. Не разчитайте на помощ в профил, по-добре се справете сами. Запознанствата и сантименталните срещи ще ви донесат доста наслада и приятни преживявания. Сексуалните мигове са мечтани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте!

КОЗИРОГ

Въпреки обзелото ви неприятно въодушевление сте в положение да се справите със отговорностите на работното си място. Деловите срещи и диалози са затруднени. Пазете се от спорове, които сте подготвени да разгорите сами. Хармонизирайте връзки си. Съществува опция за възстановяване на материалното положение. Късметът може да ви изостави, в случай че сте решили да кръшнете настрана и да се впуснете в нова любовна случка. Бъдете внимателни, в случай че имате сантиментална среща, само че сте обвързани и в други връзки. Ако привличането е единствено на полова основа, няма да бъдете щастливи.

ВОДОЛЕЙ

Имате предпочитание да се заемете с креативна активност, само че не трябва да е за сметка на служебните ви отговорности. Денят е съвършен за осъществяване на срещи и диалози, както и за нови настоятелен запознанства. Справяте се сполучливо със дилемите си, в случай че сте задоволително виновни и задълбочени. Вечерта се приберете вкъщи незабавно след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с обичаните си хора. Открийте най-краткия път към сърцата на обичаните си хора, в случай че сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи.

РИБИ

Днес се вижда краят на вашите проблеми. Направете промени в дома си. Не се колебайте при взимане на значими решения за бъдещите си планове. Бъдете деликатни в дейностите си. Не пропускайте да се заемете със дилемите си. Проблемите на работното ви място основават напрежение в фамилията, само че и измежду сътрудниците ви. Любимите ви хора са щастливи, че вечерта ще бъдете дружно. Очаквайте приятна изненада. Влюбили сте ненадейно и не знаете какво да предприемете с предходната си връзка. Ако вечерта сте със остарялата си обич, не се отдавайте на полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР