Дневен хороскоп за 12.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 12.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Големи материални успехи за представителите на една зодия днес

 Дневен хороскоп за 12.05, вторник, направен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Материалните ви желания и желанието ви да сте дейни са повода за проблеми в фамилията ви. Не разчитайте, че ще съумеете да поднесете като опрощение значимостта на деловите си срещи. Общуването ви се отдава с лекост. Ще избегнете проблемите, в случай че сте безапелационни и сговорчиви и не настоявате непременно да се съобразят с вашите визии. От вас зависи по какъв начин ще прекарате този ден, в случай че сте си вкъщи поради възбраните, даже и в случай че сте заети с бизнес каузи. По-добре е да си дадете отмора и да сте с околните си, а вечерта да се отдадете на романтика и интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

Ще се разочаровате от некоректното държание на хора, които са поискали помощта ви. Не го преживявайте въобще и не натоварвайте душeвността си с отрицателни страсти. Не ви се случва за първи път. Не се натоварвайте с работа, която не сте длъжни да свършите, единствено тъй като вашите сътрудници са ви помолили. През целия ден сте изтощени и нямате предпочитание за развлечения с обичаните си хора, поради напрегнатата седмица. Не пропускайте сантименталните мигове, тъй като ще съжалявате. Колкото и да сте изтощени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима диря у вас.

БЛИЗНАЦИ

Склонни сте да изпаднете в ограничения, поради непредвидени разноски. Неудобството ви да отказвате заеми не е причина да си създавате компликации и да рушите материалната си непоклатимост. Проведете деловите си диалози, в случай че имате търпението да сте тактични и да не прекъсвате събеседника си. Отпадналостта ви поради преумората денем ще изчезне, в случай че вечерта завършите дилемите си в точния момент и се отдадете на заслужени приятни, сантиментални мигове с обичания си. Сексът сигурно ще ви зареди с нови сили и положително въодушевление.

РАК

Имате опция да осъществите нови запознанства. Обмислете верните вложения в идващите дни, с цел да ви донесат облага. Разговорите са сполучливи. Проявете такт и премълчавайте, в случай че ви подлагат на критика. Ще си спестите неприятности поради ваши недомислени и прибързани заключения, които сте споделили с вашите сътрудници. Семейните дами да се отдадат на възприятията си. Несемейните дами да чакат сантиментална среща. Сексуалните ви връзки са на равнище. Не пропускайте да се отдадете на вечерни полови наслаждения, които ще ви заредят с положително въодушевление.

ЛЪВ

Запознанствата са добра основа за бъдещи ви триумфи. Очаквайте оферти за срещи в професионален и в персонален проект. Стремите се да покажете на новите си познати, че сте доброжелателни. Предпазвайте се да не споделите повече от разрешената информация. Бъдете внимателни, в случай че ви оферират присъединяване в нови планове, изискващи вложения, за които не сте готови. В персоналния живот са вероятни измами. Ново запознанство и в този ден ще приключи с отчаяние. Ще ви ласкаят и ухажват, до момента в който се поддадете и отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, тъй като в случай че допуснете интимни мигове сигурно след време ще ви накарат да страдате.

ДЕВА

Денят ви зарежда с позитивни страсти, с късмет да творите и с триумф. Стабилизирайте към този момент постигнатото на работното си място, без оглед на трудностите по пътя ви. С непримиримост ще се справите, каквото и да става към вас, каквито и компликации да ви основават вашите сътрудници. Запазете положителното си въодушевление през целия ден. Новите любовни връзки ще ви донесат единствено разочарования, благи дами. Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, няма да бъдете обичани. Няма по какъв начин да си купите секс и обич, в случай че желаете да е същинска.

ВЕЗНИ

Очаквайте позвъняване, обвързвано с настоятелен оферти, които ще ви изненадат преди обед. Ще постигнете материални триумфи благодарение на сътрудниците си, на които може да се доверите изцяло. Бъдете търпеливи и се доверете на интуицията си при взимане на решение да съкратите част от вашите чиновници. Пътуванията са сполучливи. Имате опция да поправите грешките в персоналният си живот. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват. Ако имате желание да се отдадете на полови удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си сътрудник.

СКОРПИОН

Всички, които работят в печатни или електронни медии да внимават с думите си, поради бързите обороти на кармата и наказванията, които те сами провокират. Уговорете среща с ваши настоятелен сътрудници, с които желаете да създадете съдружничество. Днес имате задачата да уточните детайлите за взаимната си работа. Стабилизирайте постигнатото. Вечерта се приберете при обичания си и му предложете да излезете на вечеря или да отидете на посетители. Създайте сантиментална конюнктура, в случай че желаете да изживеете първите полови удоволствия с новите си сътрудници.

СТРЕЛЕЦ

Денят е изпълнен с дейна креативна активност. Успявате да се справите на работното място и вкъщи с всички изостанали задания, които ви притесняваха през миналите дни. Очаквайте положителни доходи. По този метод ще си извоювате и опцията да осъществите новите си хрумвания. Стабилизирайте завоюваните професионални позиции. Вечерта останете измежду фамилията си. Личните връзки са още веднъж проблематични, тъй като вместо да сте сами с обичаните си, сте поканили приятелки на посетители. Не очаквайте схващане от страна на интимния си сътрудник, нито желание да се отдадете на полови удоволствия, които не са взаимно мечтани.

КОЗИРОГ

Подвластни сте на предпочитание да се отдадете на разбор и оценка на постигнатото. Не пропускайте опцията да поднесете концепциите си на управлението. Ако сте решили да инвестирате в строителния бизнес, не рискувайте. Обмислете желанията си, в случай че нямате опит. Бизнесмените, които са изнесли активността си зад граница, могат да подхващат сполучливи вложения и в родината си.Несемейните дами не трябва да чакат от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте и опознайте индивида до себе си преди да вземете решение дали да създадете връзки. При фамилните дами изневярата е причина за проблеми в фамилията.

ВОДОЛЕЙ

Материалното начало е водещо и сте подготвени на всичко, с цел да изкопчите покачване на заплатата. Не провеждайте диалози по тази тематика, в случай че не ви попитат за мнение. Ще сте губещи, в случай че започнете първи да настоявате. Не се съгласявайте да приемете спомагателна работа, тъй като ще се неуспехите дружно с сътрудниците си и по-късно ще плащате с тях за грешката си. Възможно е ново сантиментално запознанство, само че не бързайте да се влюбвате, тъй като следствията ще са неприятни. Ще постигнете единодушие и ще си възвърнете любовта на интимния сътрудник. Можете да се отдадете на полови удоволствия.

РИБИ

Прекалено сте прочувствени. Ако не овладеете възприятията си ще си навлечете съществени проблеми. Бъдете умерени и задълбочени в работата си, ще имате триумф. Не позволявайте на страстта да се излее в експанзия против вашите сътрудници. Ще спечелите положителни пари, в случай че завършите в период започнатите задания и не се впускате в недомислени инициативи. През целия ден се чувствате добре измежду фамилията си, даже и в случай че работите вкъщи. Самотните дами да внимават, тъй като запознанствата може да се окажат несъответствуващи. Разочарованията ще са бързи и мъчителни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР