Дневен хороскоп за 11.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННервното напрежение

...
Дневен хороскоп за 11.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННервното напрежение
Коментари Харесай

Една зодия да забрави за шофирането днес, за да няма неприятности

 Дневен хороскоп за 11.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Нервното напрежение блокира интензивността ви и е спънка пред реализирането на проектите ви за деня. Бъдете деликатни в общуването с деловите си сътрудниците. Вашата въздържаност и тактично отношение към сътрудниците и началниците ви оказват помощ да съхраните положителния звук. Не проявявайте незаслужена упоритост. Отхвърлете отговорностите си вкъщи, изключително в случай че са свързани с поправки, за които сте извикали майстори, само че стоите и ги наблюдавате. От значение е да запазите успокоение и да не се ядосвате. Не се захващате с разрешаване на персонални проблеми и не спорете с колегата си. 

ТЕЛЕЦ

Не е желателно да пътувате, тъй като сте разсеяни  и можете освен да си създадете проблеми с пътната полиция, а и да претърпите материални вреди. Интуицията ви защищава от неуспех, който рискувате да предизвикате при доверяване на нечестни настоятелен сътрудници. Не уговаряйте срещи. Не харчете получените пари. Следобед персонални проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни страсти. След като се справите с проблемите си създайте сантиментална конюнктура и се отдайте на полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Пътуванията са сполучливи, в случай че не сядате зад кормилото. Бъдете компромисни, само че не проявявайте доверчивост. Предпазливо допускайте в живота си нови хора. Промените са толкоз непредвидени, че на някои от тях не ви е допустимо да реагирате. Не допускайте напън върху вашата воля. Подгответе се за упреци от брачния си сътрудник, че го изоставяте на произвола на Съдбата, единствено тъй като ви изпращат на курсове зад граница. Няма по какъв начин да го убедите в противното. Не се изненадвайте, в случай че ви накаже с отнемане от секс. 

РАК

Не подценявайте настоящите си отговорности, поради ненадейно хрумнали ви инициативи. Не налагайте с експанзия реда и концепциите си, тъй като ще предизвикате противоположен резултат. Не прекалявайте с условията към сътрудниците си, в случай че се постанова да поемете отговорност за поставената ви обща задача. Съветвам ви преди пътешестване за ден или два да обсъдите желанията си с околните си, с цел да избегнете разправиите и да се уточните кой ще готви вместо вас, в случай че сте фамилни и имате деца. Вечерта се отдайте на възприятията си и на полови удоволствия. 

ЛЪВ 

Не рискувайте с обещания, които няма да извършите и сте наясно, че ще си спечелите неприятели! При настоятелен срещи бъдете извънредно тактични. Ще се справите чудесно със отговорностите си, в случай че не се оставите в лапите на депресията, поради липса на убеденост в личните ви благоприятни условия.  Разсеяни сте поради персонални проблеми, притиснали ви от сутринта, които би трябвало да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на тестване, с цел да види дали сте склонни към взаимни отстъпки и към признание на вашата виновност за изчезналия полов живот. 

ДЕВА

Стабилизирайте постигнатото през миналия месец и се заемете със служебните си отговорности, с цел да завършите всичко в ранния следобяд. Внимавайте при диалозите с сътрудниците си и не се изкушавайте да спорите, тъй като няма да постигнете нищо. И през днешния ден ви следва разрешаването на проблеми. Личният ви живот е обвързван с разочарования, подбудени от мощно изразените ви материални желания, а вашата годеница отхвърля да подписа брак по сметка. Сексуалните ви връзки са в рецесия, поради подозренията на колегата си, че го употребявате. 

ВЕЗНИ

Ще ви изненадат непредвидени разноски. Практичността ви  не е мотив да изисквате повече от разрешеното от сътрудниците си и да налагате мнението си. Тактът ще ви помогне да избегнете разправиите. Недоразуменията са провокирани от страстта, която не успявате да овладявате. Вечерта ще ви натоварят със фамилни отговорности, които не сте отхвърлили поради отсъствието си от вкъщи. Бъдете виновни към околните си и не се измъквайте с извинения, че сте изтощени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и положителното въодушевление. 

СКОРПИОН 

Рано сутринта се заемете с настоящите си задания, изключително с изостаналите, макар че не са ви прелестно, само че сте ги приели по ваше предпочитание и е редно да ги приключите. Възстановяването на хармонията в връзките с сътрудниците ви е най-важното ви обвързване. Не се колебайте да им поднесете извиненията си. Стабилизирайте заеманата социална позиция. Ще се наложи да разрешавате фамилни проблеми. Не ви е прелестно това обвързване, само че ще ви донесе успокоение. Ако не сте задоволително тактични и не премълчавате рискувате още веднъж да се лишите от полови наслаждения. 

СТРЕЛЕЦ

Намерете компромисно решение на проблем, провокирал препирня на вашето работно място, макар че не ви визира директно, само че очевидно единствено вие може да се справите. Прибързаността ви вреди. Не се ядосвайте, в случай че срещнете компликации. Обмислете дилемите си за деня, степенувайте ги по значимост, с цел да се справите без терзание. Следобед се отдайте на развлечения със фамилията си. Ще заслужите тяхното утвърждение. Вечерта отидете на ресторант с обичаните си хора, а по-късно се отдайте на полови удоволствия. 

КОЗИРОГ

Днес сте застрашени от неточности и пропуски, единствено тъй като мислите ви са заети с новите хрумвания. За да избегнете проблемите насочете силите си към служебните си отговорности. Обмисляте промени. Правите опити да договорите работа в съдружничество, само че днешния ден не е подобаващ за задачата. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш родственик, който ще ви изненада неприятно с измяната си. Приемете обстоятелствата и не се ядосвайте. Ваши съседи се пробват да съсипят брака ви, тъй като желаят да привлекат към себе си колегата ви и да го употребяват. Забравете за половите наслаждения поради разразилия се скандал! 

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че сте възнамерявали промени в живота си, изключително в професионалния, не трябва да се обвързвате в настоятелен връзки с непознати хора,  само тъй като са ви ги предложили ваши родственици, а и вие всекидневно си патите точно от родственици, които или назначавате или им давате заеми. Това е една от най-честите благоприятни условия да бъдете излъгани.  Избегнете прозорливо бъдещите загуби. След работа се приберете вкъщи и си почивайте. Възползвайте се от шанса да стабилизирате връзките си в фамилията. Не пропускайте секса с обичания. 

РИБИ

Отлична изява ще имат и хората на изкуството, в случай че вършат независима галерия, само че и всички останали хора, изключително занимаващите се с научна активност. Внимавайте с думите си. С остри изявления, рецензия или премълчаване няма да постигнете нищо на работното си място, най-вече да си спечелите неприятели. Не прекъсвайте събеседниците си, в случай че организирате диалози. Вечерта си почивайте или отидете на посетители с цел да се заредите с позитивни страсти. Подарете сантиментални мигове на интимната си половинка и се отдайте на полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР