Дневен хороскоп за 11.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННежеланието ви

...
Дневен хороскоп за 11.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННежеланието ви
Коментари Харесай

Раздяла очаква една зодия

 Дневен хороскоп за 11.06.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Нежеланието ви да разберете сътрудниците си, раздразнителността и експанзията наложително са мотив вашите сътрудници да ви отговорят също с нападателно държание. На работното място сте конфликтни и напрегнати. По-добре премълчавайте и не спорете заядливо и нападателно, в случай че желаете да няма последствия във ваша щета и поради към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Запознанство в сантиментална конюнктура не е причина да градите незабавно проекти за взаимно бъдеще, тъй като не сте срещнали подобаващия сътрудник. При фамилните представители на знака изневярата е причина за проблеми в фамилията. Не имат вяра на възприятията ви и не са подготвени за секс. 

ТЕЛЕЦ

Ще се сблъсквате с доста проблеми в връзките с хората от деловото си обграждане. Не намерите ли компромис и не измененията ли държанието си, казусът ще се изостри до прекаленост, подбуден и от ретроградния Меркурий. Денят е неподходящ за настоятелен диалози и срещи на работното място, даже и в случай че сте ги уговорили преди време. Няма да сте в положение да прецените какви хора стоят против вас и в заблудата си, че сте влюбени, ще ги допуснете покрай себе си. Разочарованията от прибързания полов контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате предадени, по тази причина е по-добре да избегнете интимните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

От сутринта сте напрегнати  и връзките с хората от професионалното ви обграждане са проблематични и поради към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Едва следобяд се отпускате и настроението ви ще се оправи. На работното място сте дейни и виновни. За жал отново сте настроени за непрекъсната рецензия към сътрудниците си за щяло и нещяло и си печелите врагове. Очаквайте сантиментално премеждие. Мнозина ще намерят нови другари, които могат да се окажат техните спътници в живота. Не се надявайте на сантиментални мигове с интимната половинка и на полови наслаждения, в случай че сте закъснели и сте си пийнали. 

РАК 

Неприятна вест ще ви ядоса и ще скапе целия ви ден, а и Меркурий е назадничав. Не се вживявайте, тъй като с експанзия и нападателно държание нищо няма да измененията. Вслушайте се в препоръките на околните си и ще видите че ставащото е поправимо. На работното си място рискувате да допуснете непоправими неточности. От вас зависи да сте по-отговорни към отговорностите си. Напрежението денем ще се отрази на връзките ви в фамилията и с обичаните ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с обичаните хора и да си създадете незабравими и приятни полови удоволствия, с цел да се сближите още веднъж. 

ЛЪВ

Искате да сте обичани и уважавани и всички към вас да извършват желанията ви, само че това води до неприязненото им отношение, в случай че досадите прекомерно с претенциите си. Работата ви спори, в случай че сте се отказали от пътешестване, поради ретроградното придвижване на Меркурий и сте останали на работното си място. По-добре е да не прекалявате с натоварването. Вечерта очаквайте проблеми в фамилията или с обичаните хора. Не проявявайте прищявки и не демонстрирайте липса на предпочитание да ги изслушате. Сексуалните контакти би трябвало да са по взаимно предпочитание, а не принудително изпросени от вас. По-добре ги отложете. 

ДЕВА

Не осъществявайте запознанства, тъй като няма да са сполучливи. Внимавайте в връзките с близки и познати. Ситуацията на работното място може да се изостри до прекаленост. Нежеланието да разберете сътрудниците си води до разправии, за които виновността е напълно ваша. Не си търсете опрощение, изключително откакто не спазвате повелята на ретроградния Меркурий. Не пречупвайте възприятията си през материалните си желания, тъй като ще обидите и отдалечите интимните си сътрудници. Ако половото наслаждение е за да получите нещо, приемете, че  сексът с колегата ви, даже и в случай че сте фамилни е за финален път, а раздялата чука на вратата. 

ВЕЗНИ

На работното място бъдете тактични и не създавайте мотиви за кавги при ретроградния Меркурий. Бъдете правилни към вашите сътрудници, които не са отговорни поради вашите връзките вкъщи. Изпитвате мощно предпочитание да се срещнете със остарели другари и познати и да възобновите прекратена любовна връзка. Ще си създадете проблеми. Емоцията ви пречи да сте благи и да показвате възприятията си без импулсивност и експанзия. Рискувате да отблъснете обичаните си хора. Стремежът ви да вкарате безусловно интимната си половинка в леглото, с цел да докажете какъв брой сте сексапилни, е във ваша щета.

СКОРПИОН

Ако имате работа обвързвана с професионалните ви отговорности, я отхвърлете до обед. Не давайте заеми, ретроградния Меркурий не разрешава това. Каквото и да става на работното ви място, си наложете успокоение и съхранете положителното си въодушевление. Чувствате се най-добре измежду околните си и обожавате уюта на своя дом, само че имате и задания, които не ви разрешават да си останете целия ден вкъщи.  Неочаквана препирня в фамилията ви ще се трансформира в замяна на взаимни обиди. Естествено е възприятията ви да охладнеят. Не се надявайте на помиряване в леглото, както се случва постоянно в фамилията ви. По-добре се откажете от секса. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е под напрежение, поради среща, която не желаете да осъществите, само че Меркурий е назадничав и вредите на себе си. Не допускайте финансови загуби и не проявявайте ината си. Работете умерено до обед, с цел да избегнете грешките, подбудени от разсеяността ви. Следобед се отдайте на мисли за новите си планове и се обогатете с нова информация. Не са изключени прочувствени прояви, кавги с обичания човек и срив в връзките. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, тъй като се чувствате подценени и рядко се отдавате на интимни мигове, поради тлеещата у вас безпричинна засегнатост. 

КОЗИРОГ

Очаква ви напрежение тъй като връзките ви на работното място са подложени на инспекция поради ретроградния Меркурий. Въпреки това се справяте чудесно със отговорностите си и поемате нужните отговорности. Ще постигнете доста, даже и в случай че се постанова да работите до късно вечерта, само че единствено в случай че се въоръжите с самообладание. Забравете за желанието си да заведете интимния си сътрудник на ресторант, а по-късно да го изненадате с предложение за брак. Сексуалните ви връзки изискват да измененията държанието си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Преценете кого от познатите си не би трябвало да допускате повече до себе си, тъй като ви вреди. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на нечестни хора, подтикнати и от ретроградния меркурий, единствено тъй като са ви се харесали. При делово пътешестване се пазете от обири. Не оставяйте документите и парите си на инцидентни хора. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща. Намесата на ваши другари в персоналните ви връзки ще докара до разлъка с интимната половинка, в случай че допуснете това. Не е належащо да споделяте всичко за половия си живот с ваши съседи, които ще съсипят връзките с брачната ви половинка.

РИБИ

Ако имате да отхвърляте професионални отговорности, работете умерено и не създавайте напрежение измежду сътрудниците си. Ще изнервите ситуацията до скандал, който можете да не избегнете поради ретроградния Меркурий. През по-голямата част от деня по опция не допускайте хора без да са авансово уговорени срещите ви и не се товарете с непознати проблеми. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго с изключение на разочарования. Подредете дома си. Не се сърдете, в случай че обичаните ви хора проявят каприз и не желаят да отговорят на предлагането ви за полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР