Дневен хороскоп за 11.05, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 11.05, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес представителите на една зодия ще променят живота си!

 Дневен хороскоп за 11.05, понеделник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Разчитайте напълно на вашата вътрешен глас. Себеанализът е наложителен, с цел да се справите с осъществяването на вашите служебни задания. Думите ви са казани на място и сътрудниците ви ще се съобразят с тях. Общувате умерено, само че не се изкушавайте да налагате мнението си, с цел да не ви помислят за самовлюбени. Късметът може и да ви изневери. Пазете се от проблеми вкъщи. Отношенията в фамилията ви са хармонични, благи дами. Не налагайте мнението си и се отдайте на сантиментални мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в връзките.

ТЕЛЕЦ  

Запознанство ще промени усещанията ви за света, само че може и да ви обърка. Не проявявайте излишно любознание към информацията, която ви сервират. Очакват ви сполучлива креативна работа и финансови приходи. Не харчете и не инвестирайте извоюваното незабавно, с цел да покриете неотложни разноски по семейството, които може да ви изненадат ненадейно. На несемейните дами Съдбата сервира късмет за сантиментално запознанство, само че по-късно дълго ще потвърждават сериозността на своите планове. Сексуалните контакти със инцидентни сътрудници могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте в тъмно въодушевление, тъй като не желаете да си отговорите какво задачите да постигнете на вашето работно място. Не се опитвайте да заобиколите назряващите проблеми, в случай че желаете да се справите с компликациите. Емоцията е водеща, само че не пречи да работите настойчиво и да отхвърлите дилемите си. Личните връзки са затруднени, благи дами. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и не сте изпълнили обещанията си за пътешестване със фамилията. Естествения свършек на деня са половите удоволствия, които ще ви доставят взаимна приятност.

РАК

Имате опция измененията живота си към по-добър още сутринта. Ще постигнете триумф в начинанията, само че ги обмислете добре, преди да пристъпите към тяхната реализация. Плановете ви могат да бъдат осуетени от неприятели. Анализът на бъдещите резултати и оценката на всички вероятни проблеми са ви от изгода. Ще успявате с начинанията, в случай че не разчитате на шанса си, а се доверите на себе си. Вечерта организирайте прелестно посещение или пътувайте с околните си, с цел да се разтоварите. Постарайте се повярвате в възприятията на сътрудниците си. Най-добрият метод за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими полови преживявания.

ЛЪВ

Деловите срещи са сполучливи. Обсъдете договорите за взаимна активност и ги подгответе за сключване от вашите настоятелен сътрудници, в случай че сте водещите в бъдещите планове. Не инвестирайте безогледно и не давайте пари за скъпи ненужни покупки. Добре е да имате финансови ресурси. Очаквайте нови запознанства и непредвидени и незабравими сантиментални завършения. Семейните дами да не изневеряват. Желанието да изживеете полови наслаждения с различен сътрудник, през днешния ден ще е мотив за неразрешими проблеми с брачния сътрудник.

ДЕВА

С каквото се захванете ще ви донесе изгода и триумф. Запознанствата са доста, разнородни и завладяващи. Не позволявайте на новите си познати да ви губят времето. Ако прецените че е във ваша изгода, излезте с тях на вечеря. На работното място се справяте чудесно със дилемите си и отхвърляте повече от плануваната работа. Отидете на посетители или си поканете другари вкъщи. Самотните дами ще получат самопризнание и триумф в персоналния живот с другарство, което им подхожда. Вечерта сте изтощени. Искате да да избегнете секса, само че той ще ви разтовари от напрежението и умората.

ВЕЗНИ

Неочаквани и крайни реакции на ваши настоятелен сътрудници ще ви подействат отрезвяващо и ще ви принудят да прекратите връзките си с тях. Погрешно разбрани думи при настоятелен срещи ще доведат до финансови проблеми. Не взимайте крайни решения и не обвинявайте другите за личните неуспехи. Чувствата ви са споделени и хармонични. Бъдете деликатни и не се поддавайте на случки, с цел да не съсипете хармонията в връзките си. Няма по какъв начин да сте щастливи в леглото и да си доставите полови удоволствия, в случай че непрестанно проявявате искания към колегата си.

СКОРПИОН

Предпазете се от загуби, които ще нарушат финансовата ви непоклатимост и се заемете с измененията внимателно. Не се опитвайте да изпреварите времето. Отложете пътуванията и не рискувайте. Не сте склонни да гледате действително на ставащото към вас на работното място. Днес сами си създавате компликации, само че сте в положение да ги преодолеете с лекост. Личните ви връзки могат да се възстановяват. Интимния ви сътрудник се съмнява в възприятията ви. Не вярвайте на интригите, с които се пробват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати сътрудници.

СТРЕЛЕЦ

Заредени сте със сили, само че бъдете деликатни и не проявявайте дразнеща интензивност на работното място. Всичко, което започнете ще ви донесе триумфи. Ако шофирате не си позволявайте високи скорости. Разсеяни сте и ще си създадете неприятности с вашите сътрудници. Мислите ви са в измененията, които имате опция да реализирате. Не ги предприемайте преждевременно. Умереността е във ваша изгода. Радвате се на непоклатимост в фамилния живот и естетика в връзките. От вас зависи да ги съхраните. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или обичаните си хора. Сексът ще ви се отрази добре.

КОЗИРОГ

Вероятно ще изгубите част от спестяванията си или ненадейно ще получите пари, на които от дълго време не разчитате. Овладейте страстите си и си върнете самочувствието, с цел да се справите. Ако срещнете компликации или се сблъскате с проблеми, приемете, че повода е във ваши пропуски, на които не сте обърнали внимание предходните дни. Въпреки вашето положително предпочитание да се справите с компликациите в персоналния ви живот, които сте провокирали сами сте обзети от раздразнителност и женски дебелоглав. Вашият сватбен сътрудник е отчаян от държанието ви и ще ви накаже с отдалечаване и липса на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Имате опция да договорите печеливша работа, само че в случай че пропуснете срещите си, няма да имате нов късмет да ги реализирате. Внимателно изслушвайте събеседниците си. Внимавайте да не пропуснете нещо значимо. Опитите да ви принудят да инвестирате в интерес на ваши близки и да носите отговорност за развиването на вложените пари е редно да останат без последици от ваша страна. Ще ви изненада сантиментално запознанство, само че не бързайте да се влюбвате, тъй като следствията ще са неприятни. Бъдете откровени и нежни с обичаните си хора, в случай че желаете да изживеете приятни полови удоволствия.

РИБИ

Възползвайте се от възможностите си, тъй като сте в печеливша позиция. За да съумеете в поставените цели би трябвало да измененията тактиката и да се съобразите с проектите на вашите сътрудници. До момента сте се грижили за тях и при нужда сте поемали и техните отговорности. Време е да да ги оставите да се оправят сами. В персонален проект не очаквайте успокоение, тъй като ще създадете спор с недомислени приказки и хвалби за флиртове и изневери. Постарайте се да разберете, че интимния ви сътрудник няма предпочитание за полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР