Дневен хороскоп за 08.05, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 08.05, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Хармоничен ден за една зодия, но конфликтен за представителите на друга

 Дневен хороскоп за 08.05, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Неочаквани компликации ще попречат да предприемете плануваните промени. Причината е във вас, поради недовиждане и некоригирани неточности, само че забавянето ще ви помогне да избегнете неуспехите. Проведете отсрочените диалози. Денят е добър за другарство с вашите близки и сътрудници. Възползвайте се, с цел да постигнете компромис, в случай че връзките ви са обтегнати. Избягвайте новите запознанства и проявете въздържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на половото привличане на новите си познати, благи дами. Ако не сте съществено обвързани, можете да си позволите полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ  

В естетика сте със себе си и със света към вас. Общуването ви зарежда със сили, в случай че внимавате кого допускате в живота си и не проявявате прекомерна наивност. Неприятели, които от дълго време се пробват да ви навредят, ще се самонакажат за своята преднамереност. Причината за държанието им е в помощта, която сте им оказали, само че не са оценили. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна конюнктура и се усамотете с обичания си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и полови преживявания. Ако сте фамилни не изневерявайте.

БЛИЗНАЦИ  

Дразните се, че никой не се вслушва във вашето мнение. Пътуванията и деловите срещи ще ви донесат триумф. Поставете началото на новите си занимания, в случай че са планувани предходните дни, само че не разчитайте на помощ. Импулсивните дейности ще ви провалят. Ако ги избегнете резултатите ще ви донесат признанието, което от дълго време очаквате, за изненада на вашите сътрудници. Не забравяйте, че откакто се приберете от работа и да отидете на ресторант или празненство, в случай че е отпаднала възбраната, в случай че не е си пригответе сантиментална вечеря у дома. След това стига желанието ви да е взаимно се отдайте на полови мигове.

РАК

Обществената ви интензивност, изключително в случай че е и политическа, е причина да се чувствате неудобно пред вашите сътрудници. Бъдете съществени на работното си място и се отнасяйте с нужната изчерпателност към проблемите си. Анализирайте грешките си и се постарайте да ги отстраните, изключително обвързваните със служебните ви връзки. Не закъснявайте, в случай че желаете да се отдадете на възприятията си и на интимните мигове с обичания си. Вместо да се срещате с приятелки, се приберете и пригответе сантиментална вечеря, а по-късно обградете с любов колегата си, с цел да се отдадете на пълностоен секс.

ЛЪВ

Ще усетите необичайно опълчване в хората от обкръжението си, изключително от вашите сътрудници. Избягвайте изясняване на връзките и нервните прояви на работното място, даже и в случай че сте изнервени. Липсата на самочувствие ви вреди. Имате опция да стабилизирате материалното си положение. Възможни са разправии в фамилията. Пазете се от запознанства и изневери, тъй като ще ви разкрият незабавно. Несемейните дами да чакат предложение за брак и полови преживявания. Семействата без деца може да основат мечтаното дете.

ДЕВА

Възприемате шегите на вашите сътрудници прекомерно съществено, а по-късно се ядосвате, че ви се подиграват. Заели сте се с работа, която сте в положение да неуспехите, поради прекомерната си сензитивност. Не изяснявайте връзки си с никого. Бликащата страст ви пречи да гледате действително на ставащото на работното място. Принадлежите на обичания си напълно, само че стартирате да усещате отдалечаване, повода за което сте вие. Променете държанието си и не се оправдавайте, че сте нападателни поради изтощеност. Тази вечер се откажете от половите удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в връзките си с такт и самообладание.

ВЕЗНИ

Ще се наложи да посетите събитие, на което ще спечелите нови настоятелен сътрудници. Внимавайте вашата наивност да не ви подведе. Нежеланието да се заемете със дилемите си оказва отрицателно въздействие върху професионалните ви отговорности. Подвластни сте на изменчиво въодушевление, нервност и вътрешно напрежение, които мъчно прикривате. В персоналният ви живот съществуват съществени несъгласия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимния си сътрудник. Нямате късмет да оправите връзките си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не настоявайте за интимни мигове.

СКОРПИОН

Не приемайте всичко, което ви споделят с доверие, тъй като някой може да ви сервира лъжовна информация. Въоръжете се с самообладание и такт, макар че не обичате да премълчавате. Ще спечелите уважението на хората от обкръжението си, най-много на вашите сътрудници. Подчинете се на Съдбата и се откажете от прибързаните дейности. Проблемите в фамилията ще ви депресират, в случай че не ги изясните още сутринта. Партньорът ви се съмнява в възприятията ви. Не вярвайте на интригите, с които се пробват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати сътрудници.

СТРЕЛЕЦ

На върха сте, щастливи и изпълнени с готовност да развеселявате хората към себе си. Думите си на работното място ще изричате на време. Исканията ви ще бъдат признати. Обзелото ви възприятие на незадоволство ще изчезне. Очаква ви триумф и самопризнание, в случай че сте уверени в себе си. Предпазете се от непредвидени проблеми в персоналния живот. Отдалечили сте се от обичаните си хора и сте събудили подозренията им, че сте изневерили. Създайте сантиментална конюнктура и да възвърнете у половинката си желанието на полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Денят ви дава обещание триумфи, макар че ще се откри кой да ви изнерви. Ще се срещате с хора, към чието наличие ще се наложи да се приспособите. Изявете организаторският си гений на работното място. Натрупали сте пари, които имате желание да инвестирате в личен бизнес. Избягвайте новите запознанства, даже и да се надявате на сантиментална среща, срещнали най-сетне подобаващия сътрудник. Не се поддавайте на желанието за секс с чужд сътрудник, даже и в случай че не сте фамилни, тъй като рискувате да си създадете съществени проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Грешната преценка на някого може да е причина за проблеми. От значение е да приемете компликациите като предизвикателство и да докажете, че ги преодолявате с лекост. На работното място пречките са свързани с нови условия, които не сте могли да обсъдите авансово и мъчно ще свикнете с тях. Не изневерявайте, с цел да си спестите проблеми в персоналния живот, в случай че сте фамилни, скъпи дами. Ще срещнете компликации в общуването. Не се надявайте на помиряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния ви сътрудник.

РИБИ

Щадете силите си и не се натоварвайте с доста работа. Не оформяйте банкови и финансови документи, тъй като сте разсеяни. Проведете диалозите, които планирате от дълго време и към този момент сте подготвени с настояванията си. Бъдете бдителни и не се поддавайте на обещания за лесна облага, с цел да не се окажете излъгани. Сериозни проблеми в връзките с обичания ви потискат. Следобедът ви предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Не правете прибързани опити за доближаване и не се отдавайте на полови преживявания с малко познати сътрудници, в случай че сте фамилни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР