Дневен хороскоп за 02.12.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят

...
Дневен хороскоп за 02.12.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят
Коментари Харесай

За някои от нас предстоят дългочакани промени

Дневен хороскоп за 02.12.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН

Денят е почивен, само че делово пътешестване зад граница поради обстоятелството, че вашите сътрудници в чужбина са ви поканили, е сполучливо, в случай че не вреди на осъществяването на служебните ви отговорности. Будите отчаяние в сътрудниците си на вашето работно място, че не могат да се оправят като вас. Надхвърляте упованията им и гоните следващия професионален връх. Вечерта отидете на рожден ден на ваши другари. След като се приберете се отдайте на възприятията си и на интимни мигове с обичаните си. Не пропускайте половите удоволствия, които са мечтани от двама ви. Причина да ги избегнете е единствено в случай че сте прекалили с алкохола и не сте във форма.

ТЕЛЕЦ

От вашата непримиримост в почивния ден, която е комбинирана със съчувствие поради проблемите на вашите близки и сътрудници зависи да не неуспехите проектите си за деня. Не рискувайте. Вашите благоприятни условия в този ден ви разрешават да се изявите по този начин на работното си място, че да стабилизирате позициите си и престижа си. Срещите не са желателни. Оправете зародилите недоразумения в фамилията. Близките ви са разочаровани от вашето неявяване и неоснователно нападателно държание вечерта. Назрява следващата препирня, поради подозрения във ваши провинения, които ще принудят брачната ви половинка да се откаже от интимните мигове и секса. 

БЛИЗНАЦИ

Независимо, че измененията в днешния почивен ден са ви наложени от условия, които не е допустимо да пренебрегнете, може да се възползвате от тях и с триумф да осъществите професионалните си проекти, които са във ваша изгода. Внимавайте с разноските, с цел да избегнете финансовите проблеми в дните пред вас. Не допускайте проблеми в фамилията си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си коства поради служебни проблеми да унищожавате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на сантиментални мигове и полови удоволствия. 

РАК

Не се поддавайте на препоръки, целящи да се впуснете в рисковани инициативи в този почивен ден. На работното си място не рискувайте като обещаете да се включите в губещ план, блокиращ възможностите ви за триумф. Предпазете се от финансови загуби свързани с желанието ви тъкмо през днешния ден да си купите кола или обзавеждане за дома. Личните ви връзки са проблематични и не са изключени кавги, които през днешния ден вечерта ще ескалират в решението на брачната ви или интимна половинка за разлъка. Изяснете недоразуменията, в случай че желаете да съхраните връзката и брака си. Ако не съумеете да се изясните не се надявайте на полови удоволствия. 

ЛЪВ

Денят е почивен, само че ви носи отлична опция за себереализация и възстановяване на финансовото положение. Не обръщайте внимание на компликациите и не пилейте времето си в пътешестване. Желанието ви да блеснете и да надскочите себе си ще ви донесе както триумф и самопризнание в този ден, по този начин и неприязненото отношение на вашите сътрудници. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че откакто сте дали заричане да сте точни ще ви простят закъснението. Не се извинявайте, а се усамотете се откажете от половите мигове, с цел да не нараните в допълнение възприятията си. 

ДЕВА

Избегнете проблемите, в случай че в почивния ден сте на вашето работното място. Не допускайте вашите сътрудници да ви изненадат със среща с непознати, които нямат място до вас, само че се домогват до деловите ви проекти. Деловите срещи, които не са планувани ви носят проблеми, ето за какво ви поучавам да ги отмените, даже и в случай че хората, които желаят да беседват с вас са прекомерно настойчиви, макар че не ги познавате. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот. Не отхвърляйте поканата да посетите ваш другар, който чества имен ден. Вечерта очаквайте сантиментална среща и полови удоволствия, за които даже не сте си мечтали. 

ВЕЗНИ

Сутринта в почивния ден сте възнамерявали сполучливо начало на настоятелен диалози. Ще ги проведете във ваша изгода, в случай че сте избегнали персоналните проблеми и не сте променливи в мнението си. На работното място не отхвърляйте препоръчаната помощ от сътрудниците ви, с цел да приключите по-бързо със служебните си отговорности и да си почивате. Бъдете деликатни с хората, които обичате и на които държите, изключително към околните си. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете естетика в персоналните връзки, в случай че към момента не сте фамилни и да се отдадете на полови наслаждения. 

СКОРПИОН

Не сте настроени за работа и мечтаете да се отдадете на развлечения, тъй като и на вас ви е нужна отмора. Служебните ви отговорности не търпят отсрочване. По-добре се заемете с тях тъй като са от голямо значение за вашия престиж, по тази причина е редно да не пропилявате деня си в безучастие. Не рискувайте. Вечерта си почивайте. Изпратете букет и бутилка вино на ваш другар, който честват имен ден. Ако вие самите сте именници, поканете си посетители и празнувайте. Вашите половинки ще бъдат щастливи, в случай че не пропуснете половите мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Позволете на Съдбата в този почивен ден да ви подари триумфи в персоналния и в професионалния живот. Разчитайте на себе си и не се доверявайте на препоръките на хора, които въобще не са доброжелателни. Успехът на работното ви място е сигурен, в случай че не прекалите с условията си към сътрудниците или подчинените си. Не е изключено да разрешите значими фамилни и персонални проблеми, само че изискването за триумф е да запазите успокоение. Сексуалните ви връзки към момента са проблематични и не сте дейни, само че е време да измененията това състояние, с цел да не подтикнете половинката си към невярност. 

КОЗИРОГ

Стабилни и успяващи сте в почивния ден както на работното място по този начин и в случай че сте се заели с дейна и по-различна от нормалната акция за показване на вашата активност. Не ви липсват убеденост и чудесно самочувствие. Денят ви носи триумф при осъществяване на вашите настоятелен и бизнес проекти, само че бъдете рационални и не се поддавайте на страстта. Проблемите ви в късния следобяд са свързани със фамилията, само че и неприятните диалози носят изгода и стабилизират връзките ви. Не се гответе за полови преживявания, в случай че сте изтощени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на отмора и сън. 

ВОДОЛЕЙ

Предстоят ви значими и дълго чакани промени, които и в почивния ден не позволяват крайности в държанието и във вашите дейности. Позволете на вашите сътрудници да ви оказват помощ. Ако имате незабавни задания на работното място се справяте сполучливо, само че с помощ в профил. Не се изкушавайте от оферти за финансиране на планове с неразбираема цел и неразбираем предстоящ резултат. Общуването с близките, даже и с най-близките ви е затруднено, поради желанието ви да спорите и да налагате мнението си. От вас зависи дали ще изживеете сантиментални мигове и полови удоволствия. 

РИБИ

Ако прекалявате с хвалбите си триумфите ви в почивния ден ще провокират завистта на близките. Деловите срещи също са несполучливи. Прибързаността е неразрешена. Трудностите на пътя ви са преодолими. За страдание сте склонни да се доверявате на шанса си, който през днешния ден е на светлинни години от вас. Не давайте информация за персоналния си живот, с цел да не се възползват ваши неприятели от нея и да не навредят на връзките ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс е причина да си внушавате комплекси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР