Дневен хороскоп за 02.06, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 02.06, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Страхотни финансови успехи вещаят звездите за една зодия днес

 Дневен хороскоп за 02.06, вторник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Предстои ви ден изпълнен с сполучлива делова активност. Без особени старания ще реализирате преференциални планове и ще се доближите към върха на триумфа. Подвластни сте на страстта. Следобед не са изключени разправии вкъщи. Запазете успокоение. Прибързаните дейности на работното ви място са във ваша щета. Ще се радвате на непредвидени, само че мечтани сантиментални завършения, които могат да се трансфорат за несемейните дами в постоянна връзка. Семейните дами, които към момента нямат деца могат да се отдадат на полови удоволствия, само че и да чакат забременяване на дете.

ТЕЛЕЦ

Реализирайте деловите си срещи и диалози. Не взимайте прибързани решения. Предприемайте измененията единствено след детайлното им обсъждане и убеденост, че са във ваша изгода. Ако желаете да промените работата си бъдете деликатни.  Пред вас за следващ път се разкриват нови печеливши вероятности. Ревността основава съществени недоразумения в персоналните ви връзки. Не опитвайте да измъкнете от обичаните си самопризнание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да отстранен недоразуменията в фамилията ви. Не ги пропускайте.

БЛИЗНАЦИ

Резултатите от работата ви през днешния ден няма да оправдаят положените старания.  Ще почувствате незадоволство, макар че сте сложили началото. Не се поддавайте на провокации. Овладейте страстта си. Не вярвайте на празни обещания. През втората половина на деня са вероятни недоразумения с хората от вашето обграждане, от деловото и персоналното. Избегнете утежняване на фамилните връзки. Не прекалявайте с претенциите към обичаните си хора, с цел да не ги отблъснете. Подгответе приятна сантиментална вечеря и се отдайте на мечтан и от двама ви секс.

РАК

Днес вашите срещи са свързани с деловите ви връзки, по тази причина бъдете внимателни и не импровизирайте в диалозите, в случай че не сте готови. Не позволявайте на вашата подозрителност да усложни връзките с сътрудниците ви и с вашите началници. Не правете язвителни забележки. Внесете естетика на работното място. Несемейните дами, които са срещнали подобаващ сътрудник, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в фамилните връзки. Сексуалните ви връзки не са мечтани и от двама ви, по тази причина и се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте повода.

ЛЪВ 

На всяка цена се постарайте да сте деликатни на вашето работно място, с цел да не се окажете впримчени в проблематични връзки сред ваши сътрудници, които, без да усетите, може да ви вредят поради личната си неспособност да се оправят с проблемите си. Бъдете деликатни. Всички предприемачи могат да влагат сполучливо в нови планове. В фамилията ще разрешавате проблеми свързани с децата. След напрежението денем бъдете основатели и заведете обичаните си на ресторант или си създайте уютна конюнктура вкъщи, с цел да се насладите на възприятията си. 

ДЕВА

Очаквайте позитивни страсти и промени на работното място. Имате късмет да спечелите близките и да получите поддръжката им. Отстоявайте възгледите си, само че не раздавайте препоръки, без да ви питат. Дайте оценка на постигнатото досега. Възможен е непредвиден поврат и финансови загуби. Причината е във вашето отвращение да овладявате страстта си. Проблемите в фамилията ви идват от вашата непрекъсната претовареност, която е необикновена за вашия сватбен сътрудник и се е случила години откакто сте основали семейство. Ако не сте се прибрали в точния момент, не се надявайте на сантиментални мигове и полови наслаждения.

ВЕЗНИ 

Привидната ви непоклатимост не е задоволителна, с цел да си наложите успокоение, забравяйки обидата и недоволството от предходните  дни. Не пренасяйте неприятното си въодушевление и на работното място. Начинанията са сполучливи. Помислете за смяна на активността, за покупки, само че без да се впускате в огромни и недомислени разноски. На несемейните дами Съдбата дава късмет да основат хармонично семейство. На фамилните, които нямат деца припомня, че е време да помислят за поколение. Прибързаните бракове или полови контакти не са желателни. 

СКОРПИОН

Не бива да се изкушавате и да работите с финансови документи. Не са изключени персонални и професионални загуби, които ще се отразят зле на кариерата ви и на материалната ви непоклатимост. Неподходящи контакти ще ви объркат проектите. Въздържайте се от взимане на значими решения за професионалната си реализация. Вашата безпричинна сензитивност във връзка с обичаните ви хора е мотив да се съмнявате в тяхната честност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да вършиме нападателен секс с сътрудниците си, единствено тъй като желаете да си отмъстите.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви неподходящ и под напрежение ден, от който зависят триумфите ви през този месец. Изкушението да спорите с началниците си е напълно във ваша щета. Липсва ви самочувствие. Тези от вас, които мечтаят за личен бизнес могат още веднъж да помислят за регистрацията на компания, само че да преценяват дали да създадат крачката в този момент или след края на юли. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се трансфорат за несемейните дами в сантиментална връзка. Семейните дами да не изневеряват. Могат да се отдадат на полови наслаждения, само че останалите да преценяват дали са сигурни в възприятията си.

КОЗИРОГ

Не предприемайте инициативи без значение от финансовите приходи, които ще ви изненадат прелестно. Завършете започнатото и докажете, че и сами се справяте чудесно със отговорностите си. Пътуване ще ви се отрази добре. Не харчете без причина, бъдете спестовни. Не търсете поддръжка измежду сътрудниците си и не очаквайте помощ на работното място. Не отхвърляйте препоръки от родственици, благи дами. Следобедът предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Ако не сте фамилни, ще изживеете незабравими полови мигове, само че единствено в случай че сте уверени, че възприятията ви са споделени.

ВОДОЛЕЙ 

Денят е изпълнен с страсти и неподходящо стичане на събитията. Не предприемайте нищо ново и не правете вложения, даже и в случай че са планувани и уговорени. Ще разрешите сполучливо проблемите в персоналните си връзки и ще жънете професионални триумфи. Намерете най-краткия път за оправяне на връзките. Очаквайте нови запознанства и непредвидени сантиментални завършения, само че бъдете внимателни, не бързайте да се доверявате. Семейните дами да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление. Не го пропускайте поради ината си.

РИБИ

Очаквайте доходи, само че бързайте да харчите. Развийте възприятието си за отговорност към вашите служебни отговорности и плануваните задания. Умението ви да прогнозирате е гаранция за триумфите ви. Дългоочаквана среща ви оказва помощ за постигането на поставената цел. Не подценявайте опциите за диалози с чужбина. Ще изживеете ненадейно сантиментално премеждие, благи дами, само че би трябвало да внимавате с контактите и новите запознанства. Нямате предпочитание за секс, а и в случай че ще се развеждате той е неприемлив с досегашните ви сътрудници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР