Дневен хороскоп за 01.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСрещите с

...
Дневен хороскоп за 01.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСрещите с
Коментари Харесай

Представителите на една зодия да се въздържат от злобни коментари днес

 Дневен хороскоп за 01.10.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Срещите с деловите ви сътрудници са потребни, а този ден  ви радва с отлични резултати и реализирани съглашения, макар ретроградното придвижване на Меркурий. На работното място се справяте чудесно. Всички са подготвени да ви оказват помощ, само че е по-добре да завършите отговорностите си без странична интервенция. Отложете инцидентните срещи и диалози, които освен ви тормозят, само че и нямате изгода от тях. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост. Причината е във вашата претовареност. Не се изкушавайте да обяснявате на колегата си какъв брой сте изморени, тъй като ще навредите на половите си връзки.

ТЕЛЕЦ

Не се занимавайте с натоварващи ви задания, от които изгода няма, а и не са ваше обвързване, даже и в случай че сте добротворци в несъгласие с ретроградния Меркурий. Запазете в бизнеса си вашите сътрудници, които могат да са ви потребни в бъдеще. Осъществете делово пътешестване, в случай че сте сигурни, че ще ви донесе положителни доходи в идващите седмици. Очакват ви  успех и самопризнание, макар компликациите на работното място. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща, която очаквате от дълго време с огромно неспокойствие, само че и с паника. Не се хвалете и не се вживявайте в своята половост, с цел да не се неуспехите. 

БЛИЗНАЦИ

Отхвърлете ежедневните си отговорности в синхрон с условията на ретроградния Меркурий. Вашата прозорливост непрестанно ще учудва хората от деловото ви обграждане, макар че сте се потвърдили като отлични анализатори. Очаквайте сполучливи диалози. Отговорността към служебните ви отговорности е гаранцията за триумф на вашите инициативи. Не рискувайте. Радвате се на споделени усеща и не би трябвало да се притеснявате за персоналните си връзки, само че това не е причина да се отдавате единствено на професионалните си фантазии. Интимният ви живот е съразмерен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

РАК

Денят е добър за креативна активност, само че единствено в случай че е ваша специалност, а не занимание, тъй като рискувате да си навлечете неочакваности поради към момента ретроградния Меркурий. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата, поради наивност. На работното място се справяте сполучливо. Имате опция да подобрите материалното си положение. Нормализирайте връзките си вкъщи и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви сътрудник. Сексът ще ви се отрази добре, в случай че сте се напрегнали на работното място. Изживейте на драго сърце интимните мигове.

ЛЪВ

Трудности ненадейно ще наложат да измененията проектите си за деня, само че не трябва да се притеснявате. Проявете мъдрост и умереност. В положение сте да разрешите настоятелен проблеми. Следобед сте във форма, макар трудностите по пътя ви поради ретроградния Меркурий. Работата ви спори, без значение от напрежението. С триумф ще разрешите досадни фамилни проблеми. Не се опитвайте да  командвате всички вкъщи. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да приключи с пламнали усеща и полови удоволствия.

ДЕВА

Сутринта се погрижете за дома си. Не бива да изпреварвате събитията, в случай че желаете триумфът да бъде с вас. При настоятелен срещи и осъществяване на диалози се пробвайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са потребни. Очаквайте уведомление за облага. Не давайте единодушие за огромни капиталовложения, с цел да не си създадете неприятности и поради липса на преценка и поради ретроградния Меркурий. Проблемите следобяд са свързани със фамилията и децата. Разправията с колегата ви сигурно ще прерасне в скандал, в случай че кажете, че няма по какъв начин да се приберете рано вкъщи. Не разчитайте на полови удоволствия, в случай че не сте изяснили връзките си.

ВЕЗНИ

Не допускайте бързо до проектите си настоятелен сътрудници, с които се запознавате през днешния ден, тъй като Меркурий назадничав и може да ви изненада освен с разочарования, а и с проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със лично произвеждане, триумфът е с вас. Не е желателно да пътувате. Ако сте се влюбили, само че обектът на възприятията ви е ангажиран, рискувате да се сблъскате с неучтивост или измами. Изневярата и инатливия блян към полови удоволствия, макар забележимата опасност от конкуренцията, ще ви навредят.

СКОРПИОН

Не допускайте остарели неточности да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се трансформират връзките ви с настоятелен сътрудници, които цените, само че не съжалявайте, тъй като това е повелята на ретроградния Меркурий. Отложете деловите срещи и диалози, с цел да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, по тази причина се отдайте на рутинните си отговорности, в случай че сте на работното си място. За разлика от професионалните, фамилните ви връзки са в рецесия още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте колегата си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се трансформира в причина за липса на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Искате да отложите служебните си задания, с цел да пътувате, само че рискувате поради ретроградното придвижване на Меркурий да пропуснете значими срещи, които ви носят бъдещи материални триумфи и да съжалявате, тъй като решенията са взети без вашето единодушие. Не е изключено да ви създадат предложение за доходоносна инвестиция. Звездите не ви поучават да разрешавате персонални проблеми, по тази причина по-добре забравите за желанието си. Не прекалявайте с настояванията си за полови удоволствия, в случай че обичаните ви хора нямат предпочитание за тях.

КОЗИРОГ

Емоцията господства над вас и не ви разрешава да се справите с деловите с отговорности, като ви пречи и ретроградното придвижване на Меркурий. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже ненадейно появил се ваш настоятелен сътрудник, с който сте работили в недалечното минало и сте съхранили положителните си връзки. Не я отхвърляйте. Близките ви още веднъж са разочаровани от вашето неявяване и назрява следващата препирня. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва схващане у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ви лишава от тяхното наличие. Не се надявайте на полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Днес взимате  участие в благотворителна активност, обвързвана с участието ви в интернационална организация. Меркурий е назадничав, по тази причина преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със завист и злоба вместо с признателност. Начинанията са сполучливи, в случай че не се изхвърляте с огромни обещания, които няма да извършите. Денят е съвършен за основаване на семейство. Личните ви връзки са застрашени от разпад, освен това по ваша виновност. Не сте сигурни в възприятията си. Не се домогвайте до полови наслаждения с хора, които не ви харесват, с цел да си спестите душевните премеждия.

РИБИ

Дайте воля на вашите мечти и за момент си представете какъв брой хубав би бил животът ви, в случай че те бяха действителност. За да се справите със отговорностите си на работното място, не спорете инатливо с сътрудниците си даже и в случай че ви вършат забележки, а приемете че са подтикнати от ретроградния Меркурий. Приемете, че се заяждат поради техни вътрешни спорове, които не могат да споделят. Не се надявайте на взаимни отстъпки с брачната и интимна половинка, изключително в случай че играете двойна игра. Сексуалните ви връзки са повода да се разпилявате на два фронта, само че в един миг мъчно ще издържите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР