Дневен хороскоп на Алена за днес, 01.02, 2020 г.ОВЕНВместо да

...
Дневен хороскоп на Алена за днес, 01.02, 2020 г.ОВЕНВместо да
Коментари Харесай

Семейни проблеми за три зодии вещаят звездите за днес

 Дневен хороскоп на Алена за през днешния ден, 01.02, 2020 година

ОВЕН

Вместо да се оплаквате стабилизирайте позициите си на работното място. Откажете се от прибързаните начинанията, само че бъдете дейни. Проблеми, които настойчиво отказвахте да разрешите ви изнервят изцяло справедливо. Виновници търсите някъде отвън вас, само че в действителност сте самите вие. Неочаквано сантиментално премеждие е повода да се почувствате обичани и мечтани, само че все пак бъдете внимателни със запознанствата, с цел да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и полови удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото.

ТЕЛЕЦ

Преценявайте вярно и реалистично дейностите си на работното място. Не се опитвайте да налагате мнението си, в случай че желаете професионалният триумф да не ви изостави. Избягвайте недомислените инициативи. Няма да ви отминат служебни проблеми, подбудени от импулсивните ви дейности. Не рискувайте. Ще изживеете непредвидени, само че мечтани, сантиментални завършения, уви, някои от тях свързани и с невярност. Когато се приберете вкъщи клюката ще е достигнала до вашия сътрудник и абсурдът, лишаващ ви от секс, е неминуем.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта се справяте добре със дилемите си на работното си място, макар че по никакъв начин не ви се работи, само че знаете, че е значимо да ги приключите в период и да си получите заслужените доходи. Деловите диалози са изключително сполучливи за ваша изненада. Предложенията за вложения проверявайте деликатно, с цел да не вложите парите си на вятъра. Не пътувайте. Вечерта очаквайте посетители, които може да останат да нощуват в дома ви, само че този факт не трябва да ви изнервя. Ще се ядосате поради невъзможността умерено да се отдадете на полови наслаждения.

РАК

Не е изключена опцията да поставите началото на сполучлива активност, обвързана с нови настоятелен сътрудници, само че не трябва да надскачате знанията си и да приемате непостижими задания. До обед завършете към този момент започнатите задания и направете крачката към началото на преди малко създадените хрумвания. Успехът е с вас, в случай че подхождате рационално и отговорно към отговорностите си. Следобед ви чакат запознанства, които ще слагат началото на сантиментално въодушевление. Личните ви връзки са видимо постоянни, само че все пак рискувате да си създадете проблеми.

ЛЪВ

Настъпил е мигът, в който можете да получите финансова поддръжка от деловите си сътрудници, които към този момент не изпитват подозрение в правилността на вашето решение за нов план. Работещите в областта на частния бизнес са задължени да проведат деловите си диалози без бавене, с цел да слагат началото на нови планове. Инвестициите би трябвало да са в умерени граници. Не надхвърляйте опциите си, с цел да не търпите неуспех. Близките ви са очаровани от предлагането да ги заведете на ресторант довечера. След приятните мигове и интимни диалози се отдайте на полови наслаждения.

ДЕВА

Отхвърлете до края на деня набелязаните служебни задания. Не се доверявайте сляпо на поднесената ви информация, с цел да не съсипете връзките с сътрудниците си. Ваши нови познати не са могли да ви впечатлят. Не допускайте да ви употребяват. Не си разваляйте настроението поради интригите, които сте дочули. Не сте сигурни, че са свързани с вас. В фамилията ви ще се наложи да позволяват проблеми свързани с децата, които неизвестно за какво отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я уместно и в случай че тя има предпочитание не се лишавайте от половите удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете инициативни, само че с мярка и не се оставяйте във властта на ината си, който освен ви вреди, само че ви печели и врагове. Пътувайте, в случай че прецените, че отдалечаването от работното място няма да обърка проектите ви и да изостанете със дилемите си. Не рискувайте с недомислени инициативи. Избегнете грешките. Не е изключено да сте изпълнени с съмнение към брачния си сътрудник поради нещо казано, само че недоказано. Недоверието ще навреди на връзките ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, в случай че сте си разрешили да споделите подозренията си с обичания си.

СКОРПИОН

Посветете деня на към този момент стартирани задания, които би трябвало да завършите през днешния ден. Неприятни вести, свързани с следващите опити да ви навредят, ще ви ядосат. Не отговаряйте със свадлив звук и не доказвайте правотата си, тъй като истината за лъжовната информация по ваш адрес напълно скоро ще излезе нескрито. Семейни проблеми са повода да реагирате прочувствено. Ако съумеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на околните си и ще стабилизирате връзките си. Дори и в случай че се чувствате наранени, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс.

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви спокоен ден, макар компликациите, с които за следващ път ще се справите без изпитание. Разчитайте на рутината и насъбрания опит. Избягвайте недомислените инициативи. Мнозина от вас ще се заемат с нова, приятна и перспективна задача, макар че желаете да си почивате. Разпределите силите си по този начин, че да не се уморявате. По-добре е да не действате преждевременно. Няма да избегнете спор с околните си, поради неспособност да ви схванат и да се съобразят с професионалните ви отговорности, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте удовлетворени и заредени със сили, само че това зависи от вашето въодушевление и предпочитание.

КОЗИРОГ

Предизвиквате упорството на сътрудниците ви, които отхвърлят да ви поддържат, тъй като не приемате мнението им. Не споделяйте новите си хрумвания, свързани с професионалните ви желания. Ако развивате проспериращ бизнес сигурно ще се откри кой от обкръжението ви да ви навреди, като се възползва от получената информация. В персоналния ви живот съществува нежна естетика, която може да бъде разрушена за момент, с една дума или импулсивно деяние от ваша страна. От вашето държание зависи дали ще се отдадете на сантиментални мигове и полови удоволствия или ще предпочетете и през днешния ден да се цупите поради вчерашната препирня.

ВОДОЛЕЙ

Проявете непримиримост във всичко, което вършиме. Запознанство ще е причина да съжалявате, че сте го поискали. На работното място се справяте ослепително със отговорностите си. Не се тормозете от компликациите. Подгответе пътешестване, обвързвано с провеждането на делова среща, която ще провокира промени в живота ви. Следобедът ще ви сервира запознанства и сантиментални увлечения, само че шансът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте даже и единствено с почтен флирт, тъй като рискувате да се лишите от интимните мигове с обичаните си хора.

РИБИ

Очаквайте оферти за служебни задания, които ще ви донесат високи доходи. Поставете съответни задания на сътрудниците си или на вашите подчинени, с цел да не ви основават проблеми. Пътувайте единствено при уговорена неотложна делова среща. Не се обвързвайте с обещания за присъединяване във финансово съдружничество. Мечтаете за сантиментални мигове и полови наслаждения поради проблеми във вашия съкровен живот, които ви лишават от тях. Вземете решение за разлъка Очаквайте нови запознанства и непредвидени сантиментални завършения, скъпи дами.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР