Dnesplus.bg представя кандидатът на СДС-Варна в коалицията ГЕРБ-СДС, заемаща 6-та

...
Dnesplus.bg представя кандидатът на СДС-Варна в коалицията ГЕРБ-СДС, заемаща 6-та
Коментари Харесай

Доц. Медиха Хамза: В живота ни трябва да се върнат предвидимостта и сигурността за работните места 


Dnesplus.bg показва претендентът на СДС-Варна в обединението ГЕРБ-СДС, заемаща 6-та позиция в кандидат-депутатската листа в 3 МИР – Варна, доц.Медиха Хамза.
Доц. Хамза, бихте ли ни разказали за себе си накратко? Казвам се Медиха Хамза, родена съм и израснала във Варна. Учила съм в СУ „ Любен Каравелов “, на което сега съм ръководител на Обществения съвет.
Завършила съм Техникума по електротехника, след което аплайвах в Техническия университет във Варна, където получих и научните си степени. Работя като учител в Медицинския университет. Омъжена съм, имам двама сина. Свободното си време обичам да приписвам на социална и читалищна активност, а занимание са ми националните танци. Танцувам към този момент 11 години в танцов клуб „ Мегдана “ към Народно читалище „ Просвета-1927 “. Дадох своя принос в локалното самоуправление, като бях два мандата общински консултант във Общински съвет-Варна.
В каква посока ще са ориентирани напъните и работата Ви, когато влезете в Народното събрание? Като учител във висше образователно заведение съм добре осведомена с проблемите на образованието и реализацията на младите фрагменти. Бих желала да съм повече ангажирана с казуса и да имам опцията да бъда част от решенията.
Държавата ни е в невиждана през последните години рецесия във всички сфери. Налага се да бъдат решени в незабавен порядък, с цел да възстановим спокойствието на хората.

Нечовешката инфлация сложи на колене възрастните и уязвимите хора и стопи спестяванията им.
Какви цели поставяте пред себе си Вие и обединението ГЕРБ-СДС? Приоритетите, които слагаме пред себе си са свързани с политики, които да изправят на крайници страната, да дадат път на бизнеса. Най-бързо би трябвало да решим жизненоважните проблеми – понижаване на цените на електрическата енергия за потребителите и бизнеса, понижаване на ненужно надутите цени на горивата, с цел да се овладее безумната инфлация. Хладилникът в едно семейство е най-ясният индикатор за едно ръководство. Предвидимостта във всеки дом и фамилен бюджет, сигурността за работните места – това са нещата, които още веднъж би трябвало да се завърнат в живота ни.
Скъпите опити на четворната коалиция плащаме всички ние. Аматьорите, за чието безконтролно упражнение народът заплати и ще заплаща висока цена, нямат място в политиката.

Затова заставаме пред вас – виновни политици с опит, професионализъм и експертиза, търсим поддръжката на нашите гласоподаватели и съидейници, с цел да върнем дружно вярата на хората в персоналния им триумф и вярата в просперитета и развиването на България.

Време е за дейности, не за илюзии. Коалицията ГЕРБ-СДС с провежданата дясна политика е в положение да изведе страната от дълбоката рецесия.

По материала работи Геновева Михайлова

Заглавието е на редакцията.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР