Днешното заседание на парламента започна със скандал. Депутат от Продължаваме

...
Днешното заседание на парламента започна със скандал. Депутат от Продължаваме
Коментари Харесай

Скандал в парламента: Депутат от ПП иска отстраняването на Рашидов

Днешното съвещание на Народното събрание стартира със скандал. Депутат от „ Продължаваме промяната “ (ПП) заприказва за оставка на ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов. Повод е скандално предопределение. Последва и препирня поради разпределението на местата в непрекъснатите комисии, които се чака да бъдат гласувани през днешния ден.

Депутатът от Политическа партия Иво Атанасов скандализира залата с острото си изявление. От ГЕРБ му подвикваха от място „ Сядай си, изменник! “ Причината е, че той бе един от представителите на „ ИТН “ (ИТН) в предходния парламент, който мина в редиците на Политическа партия.

" Аз смятах, че след кърджалийското знамение - няма да употребявам квалификациите, които нежно употребяваше господин Борисов за този човек, сме стигнали дъното, само че очевидно продължаваме да дълбаем в калта ", сподели Иво Атанасов. 

Той изясни, че преди ден той видял пред кабинета на ръководителя на Народното събрание представители на гражданското съдружие БОЕЦ, които Рашидов не желал да одобри " и които Ви чакаха, с цел да Ви връчат едно листче, което аз ще Ви го предам и една директория ". 

" Казаха ми, че в тази директория са събрани документи за лицето... да не сбъркам името... Стефания Караславова. Помолиха ме тази директория да Ви я предам и тя е в мен. За какво става въпрос ", продължи Атанасов. " Касае се за три одиторски отчета за престъпления от страна на това лице. И в случай че Вие сте осведомени със служебното досие на това лице, разновидностите са два - или да изпълнявате поръчки на Деси Атанасова и тя да управлява Вашите административни дейности, или да продължавате с " калинките " на ГЕРБ, със схемите на злоупотреби. Това са двата разновидността, господин ръководител. Тук се касае в тези одиторски отчети за подписване на контракти...



Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР