Днешното решение на Народното събрание, взето в 12 без 5,

...
Днешното решение на Народното събрание, взето в 12 без 5,
Коментари Харесай

ВМРО за решението на НС: Този документ не защитава българския национален интерес!

Днешното решение на Народното събрание, взето в 12 без 5, под невиждан външен напън, не пази българския народен интерес. Липсват гаранциите за премахването на езика на омразата, преразглеждането на историята и мониторинга върху работата и съответните резултати в работата на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по историческите и просветителните въпроси, реабилитация на жертвите на комунистическия режим и още доста други. Това е позицията, която споделиха от Вътрешна македонска революционна организация за медиите.

От 2017 година до през днешния ден Република Северна Македония не извършва Договора за другарство, добросъседство и съдействие. Напротив, виждаме наглостта на скопските ръководещи, които се срещат със сепаратистки организации, не престават да прокламират фалшификацията на историята, а дискриминирането на българите става все по-ожесточена. Ясен образец за дискриминация е преброяването и неговите резултати.

Всичко това идва като доказателство, че Република Северна Македония няма място в Европейски Съюз. Обръщането на позицията на ГЕРБ е образец за откупуване на политически живот. Всъщност от партията на някогашния министър председател желаят още веднъж да станат симпатични на западните си началници, което да ги направи евентуално по-приемливи във вътрешнополитически проект. Няма да стане. Това е изменничество на идеята „ Македония “, тъй като:
Кирил Петков наруши структурата и плахо избяга от задължението Министерски съвет да формулира позиция, прехвърляйки отговорността на Народното събрание.Новата коалиция „ Предай Македония “ от Политическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи и Демократична България е в очевидна услуга на непознати сили.Решението е без практическо значение, тъй като Скопие го отхвърли и издигна свои контра претенции, които ни връщат обратно. Българските отстъпки през днешния ден ще доведат до усилване на външния напън, тъй като е явно, че София е подготвена да отстъпва.Решението е унизително. В Скопие желаеха България да коленичи и да се извини, а Ковачевски хвърли Френското предложение в кошчето. Партиите в Народното събрание през днешния ден коленичиха, с цел да извадят смачканото предложение от македонското кошче.
Ние от Вътрешна македонска революционна организация подчертаваме, че неразрешените въпроси би трябвало да бъдат ясно написани в преговорната рамка, а Република Северна Македония би трябвало да бъде заставена да ги извършва.

Тази антибългарска Република Северна Македония няма място в Европейски Съюз!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР