Днешният терористичен акт е не просто опит за покушение срещу

...
Днешният терористичен акт е не просто опит за покушение срещу
Коментари Харесай

Росен Желязков за инцидента с Гешев: Това е покушение срещу държавността

„ Днешният терористичен акт е не просто опит за нападение против основния прокурор.  Това е нападение против орган на държавната власт „. Това сподели в изказване ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

„ Това е нападение против интернационалния авторитет на България. В годините, когато се стремим към Шенген и Еврозоната не знам какъв облик ще има тези дейности, които ги бяхме не запомнили от 90-те години “, добави Желязков.

„ Близо две генерации по разкази помнят какво се случваше в тези времена. За страдание през днешния ден сме очевидци на ехото от тези времена.  Това е първото нападение в модерната история на България против настоящ орган на власт „, безапелационен бе той.

Много е значимо е момента отговорът на страната да бъде явен и безапелационен. Отговорът на страната, олицетворяван както от службите за сигурност, от проверяващите органи и правосъдната система като цяло, тъй като през последните две години каквото можа да се направи за ерозията, за закриването на работещи структури, беше направено.

„ От тук нататък и НСО и ДАНС, и Министерство на вътрешните работи би трябвало координирано и безкомпромисно, колкото се може по-бързо да разкрият и да изправят пред съда виновниците за днешния терористичен акт “, допълни
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР