“Днешният работен ден на Кирил Петков мина във висене пред

...
“Днешният работен ден на Кирил Петков мина във висене пред
Коментари Харесай

Смях в залата! Киро виси като прани гащи пред кабинета на Бойко Борисов и Росен Желязков

“Днешният работен ден на Кирил Петков мина във висене пред кабинетите на Бойко Борисов и Росен Желязков без резултат. Никой не го одобри. Снимката е отпреди малко и е направена пред кабинета на ръководителя на Народното събрание ”.

 

С тези думи журналистът Явор Дачков одеве разгласява абсурден кадър, на който се вижда, че  “Кики ” (както е прочут експремиерът в близкия си кръг) стои като сираче на дивана пред стаята на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, в очакване да бъде признат. От ситните капчици пот по лицето му и празният взор можем да създадем извод, че първите мъже в ГЕРБ не изгарят от предпочитание да си приказват с него. Съмнението се укрепва и от информация на ухо, че час по-рано Петков е висял все по този начин безславно и пред стаята на Бойко Борисов.

 

По всичко проличава, че макар снадки парламентарен ден, среща на високо равнище не се обрисува, изключително след последните гаменски изцепки на Петков и ортака му Асен Василев. Докато Киро търка дивана в коридорите на някогашния партиен дом, от ГЕРБ излязоха с безапелационна декларация:

 

“ГЕРБ застава твърдо зад Мария Габриел и не отстъпваме от номинацията й за министър - ръководител! Разговори са вероятни единствено след неотложно обществено политическо опрощение и след отдръпването на Асен Василев от договарянията и от присъединяване му в възможен предстоящ кабинет!

Уважаеми сътрудници от ПП/ДБ, отговорността да кажем по какъв начин може да продължим е взаимна. Действахте прочувствено и не рационално, в цялостно несъгласие на всички сделки и в прорез с гласуваното доверие за реализацията на народен общ мандат. Поемете отговорност за дейностите на Асен Василев, разграничете се от него и дано дружно изработим проект, съответен на рецесията, която съзнателно създавате и все още.

Вие сте на ход ”, безапелационни са хората на Бойко Борисов.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР