Днешният парламентарен ден започна с блиц контрол. На въпросите на

...
Днешният парламентарен ден започна с блиц контрол. На въпросите на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Парламентът изслушва министрите Лазаров, Алексиев и Демерджиев

Днешният парламентарен ден стартира с блиц надзор.

На въпросите на депутатите дават отговор служебният обществен министър Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност, вътрешният министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година и министърът на превоза Христо Алексиев  Христо Алексиев Христо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „ Международни. 

От желаеха явяването на служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. в пленарна зала. 

За следващ път министър-председателят не участва на парламентарен надзор. Не смятам за обикновено да не идва за следващ път, съобщи Гуцанов. 

Мирослав Иванов от „ Продължаваме промяната “ също изиска чуване на служебният министър-председател, като акцентира, че той още веднъж отсъства. Иванов изиска съответен ден, в който Донев да бъде в Народното събрание, с цел да дава отговор на въпросите на народните представители. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР