Днешният форум трябваше да се проведе в българския парламнт. Това,

...
Днешният форум трябваше да се проведе в българския парламнт. Това,
Коментари Харесай

Цветанов: Колкото по-малко жертви на трафик имаме, толкова по-добре сме се справили

Днешният конгрес трябваше да се организира в българския парламнт. Това, което следим през последните месеци е, че всеки показва поддръжка към жертвите на принуждение, само че никой не влиза в същността на същинските проблеми, които стоят пред обществото. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила по време на интернационалната конференция „ Сигурно бъдеще за дамите – несъмнено бъдеще за всички “ в София.

"Аз съм съпричастен към тази тематика, ащото съм работил по нея. Колкото по-малко жертви на трафик имаме, толкоз по-добре сме се справили. Колкото повече информация имаме и идентифицираме евентуалните жертви, толкоз по-добри ще са политиките и предварителната защита ", акцентира той.

Цветан Цветанов благодари на всички посолства, които са се заели и съдействали за решение проблемите с трафика на хора. "Когато създадохме парламентарна комисия за законови промени и предварителна защита на насилието, успяхме да притеглим също съда, следствието, прокуратурата, образованието, неправителствения бранш. Така се реализира по-обро взаимоотношение. Тази комисия стана генератор за законодателни проблеми срешу трафика на хора ".

По думите на бивщият вътрешен министър казусът е най-в това, че неоправдателните присъди против насилниците са били 95% условни. "Това нямаше резултат върху подсъдимите и следващ удар по жертвите. Затова завишихме наказванията и санкциите ".

"Задаваме си въпроса дали всеки един политик или жител е съпричастен към този проблем. Няма нужното предпочитание и резултат на локално равнище да се изградят структури, помагащи на жертвите на принуждение. Това е извънредно несполучлив метод. Трябва да ангажираме обществото и родителите. Семейната среда е доста значима в предварителната защита на трафика на хора. Трябва да се дават образци, с цел да се стигне до податливата част от обществото, която става най-често жертва на сходни закононарушения ", съобщи Цветанов.

"Дебатът би трябвало да сеизнесе от комисията и да се води в просветителната система, с родителите на децата и да даваме образци с тежките случаи, с цел да предпазим децата ", акцентира той. "Трябва да работим интензивно по тази самодейност. Не бива да се позволява това да се слува. Длъжни сме да предпазим всеки един от сходно принуждение ", акцентира Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР