Днешният финал за Суперкупата на Италия е генерална репетиция преди

...
Днешният финал за Суперкупата на Италия е генерална репетиция преди
Коментари Харесай

Битката, която може да реши финала на Суперкупата на Италия

Днешният край за Суперкупата на Италия е генерална подготовка преди старта на Серия “А”. Ювентус ще се стреми към следващ трофей, а Лацио пък ще се опита да прекъсне ужасната серия на “орлите” против абсолютния хегемон в италианския футбол. “Бианконерите” са в серия от 10 следващи триумфа над Лацио, като измежду дуелите са два финала за Купата и един за Суперкупата на страната. В следващия епизод от този конфликт, ще забележим доста основни борби на “Стадио Олимпико”.

Най-важното състезание обаче ще е сред Гонсало Игуаин и Чиро Имобиле. Двамата нападатели ще се опитат да обезпечат на своите отбори головете, с които да донесат Купата. Гонсало обича да играе против “орлите”. Статистиката е повече от феноменална 13 гола в 14 мача. Цифрите при Имобиле са доста надалеч от тези, които има Пипита. Стрелецът има единствено един гол в 9 срещи с някогашния си клуб.

Това са играчите, които сигурно ще бъдат под светлините на прожекторите, а тъкмо това е идеалната опция за Игуаин да се потвърди, че може да свети на огромната сцена, когато се взема решение трофей, не най-важния, само че въпреки всичко отличие, което дава нужното самочувствие преди старта на огромните борби от Серия “А” и Европа.

Чиро въпреки това ще се опита да разплаче “Старата госпожа”, която през всички тези години основава толкоз главоболия на опитния към този момент нападател.

Днес ще има следващ късмет за тези две звезди да се потвърдят пред света. Кой ще достави нужната магия, с цел да може неговият тим да се прибере вкъщи с красивото отличие? Въпрос, на който ще получим отговор напълно, напълно скоро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР