Днешният ден в Синсинати ще ни разкрие имената на финалистите

...
Днешният ден в Синсинати ще ни разкрие имената на финалистите
Коментари Харесай

Програмата в Синсинати: Супершоуто Джокович - Зверев; Алкарас излиза срещу Хуркач

Днешният ден в Синсинати ще ни разкрие имената на финалистите при мъжете и дамите, а и четирите срещи в програмата се чака да бъдат извънредно забавни. Първият дуел за деня ще бъде сред Ига Швьонтек и локалната обичана Коко Гоф, което ще бъде самобитно повтаряне на финала от Ролан Гарос през 2021-ва, а забавното е, че американката в никакъв случай до момента даже не е печелила сет против международната номер едно.

Вторият дамски полуфинал пък ще опълчи Арина Сабаленка на Каролина Мухова, като поставената под номер две ще има опция да вземе реванш от чехкинята за случилото се в полуфиналите на тазгодишното Открито състезание на Франция, когато Сабаленка имаше мачбол, само че не съумя да затвори дуела и в последна сметка се раздели с опцията да оглави международната класация.

Мъжките 1/2-финали също няма да бъдат по-малко забавни, защото за втора поредна седмица ще се насладим на борба сред международния номер едно и Карлос Алкарас. Припомняме ви, че полякът имаше преднина от сет и пробив на Мастърса в Торонто, единствено че първенецът от Уимбълдън осъществя поврат, а в този момент Хуркач още веднъж наподобява с положителни шансове да сервира изненада, тъй като Алкарас е доста неоснователен в хода на конкуренцията и доближи с големи компликации до етапа на финалната четворка.

Определено гвоздеят в програмата обаче е конфликтът сред някогашните първенци Новак Джокович и Александър Зверев, които имат доста богата история между тях, като олимпийският златен медалист може да се похвали с  4 победи от общо 11 мача с 23 кратния " мейджър " притежател, тъй че несъмнено знае по какъв начин да му се опълчи.

Пълната стратегия за събота в Синсинати:

 Централен корт (започват не преди 18:00 часа)

1. Ига Швьонтек - Коко Гоф

2. Арина Сабаленка - Каролина Мухова  (не преди 20:30 часа)

3. Хуберт Хуркач - Карлос Алкарас (не преди 22:00 часа)

4. Новак Джокович - Александър Зверев (не преди 01:00 часа)

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР