Днешният ден ще ни предложи множество интригуващи сблъсъци с участието

...
Днешният ден ще ни предложи множество интригуващи сблъсъци с участието
Коментари Харесай

Laver Cup, Вавринка, Томова и Андреев: Коментирайте днешните мачове


Днешният ден ще ни предложи голям брой завладяващи конфликти с присъединяване на някои от най-големите звезди както на международния, по този начин и на българския тенис. Програмата на втория ден от Laver Cup 2022 стартира в 15:00 ч. с мач сред Матео Беретини и Феликс Оже-Алиасим, след което на корта ще излязат Камерън Нори и Тейлър Фриц.

В започващата в 21:00 ч. вечерна сесия Новак Джокович ще излезе против Франсис Тиафо, а в последвалия мач на двойки ще забележим Беретини и Джокович против Джак Сок и Алекс Де Минор.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На ATP 250 шампионата в Мец защитаващият купата Хуберт Хуркач ще играе с Лоренцо Сонего в 15:00, а в другия полуфинал Стан Вавринка ще се изправи против Александър Бублик.

В другия провеждащ се сега ATP 250 шампионат – този в Сан Диего, лидерът на схемата Дан Еванс ще играе с Маркос Гирон, а другото място в мача за трофея ще си оспорват Брендън Накашима и Кристофър О’Конъл.

Днес ще гледаме полуфинали и на равнище WTA. В Токио Кинвен Джън и Вероника Кудерметова ще дефинират съперничката на Людмила Самсонова в мача за купата, а в Сеул следва зрелищен конфликт сред Ема Радукану и Йелена Остапенко, като победителката ще се изправи против Екатерина Александрова в утрешния край.

Съботният ден ще ни предложи и два мача с присъединяване на някои от водещите български играчи. Виктория Томова ще играе за купата на WTA 125 шампионата в Будапеща, като нейна съперничка ще бъде международната №118 Тамара Корпач. Двубоят е плануван за 15:00 ч.

Преди това – от 13:00, Адриан Андреев ще се изправи против втория подложен Тиаго Монтейро (№66) на полуфинала на Чалънджър шампионата в Генуа.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира посането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР