Днешният ден ще донесе разочарования на една от зодиите с

...
Днешният ден ще донесе разочарования на една от зодиите с
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Днешният ден ще донесе разочарования на една от зодиите с нейния обичан човек, друга ще замине на сантиментално странствуване, а трета ще разреши материални проблеми.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Денят е „ празен ” - не дава обещание нито огромни триумфи, нито обилни разочарования. Овните през днешния ден са учудващо спокойни и индиферентни. Жизненият капацитет на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те желаят просто да си отдъхнат. Възниква предпочитание за анулация на всевъзможни по-раншни проекти, което надали ще бъде признато добре от отсрещната страна. Остри спорове с околните Ви надали ще зародят, само че пък безмълвно недоумение е прекомерно евентуално. Особено мъчно ще бъде да намерите общ език с обичания човек и по тази причина сантименталните срещи едвам дали ще оправдаят Вашите упования.

Телец

Ако няколко дни игнорирате своите упоритости, те няма да изчезнат от това. Понаблюдавайте малко ожесточената конкуренция, и превключете своето внимание на забавление, на другарство и на фамилията. Като начало се погрижете за дребните елементи от всоя лист. Ако към този момент сте създали това, днешният ден е доста подобаващ за осъществяване на поръчения. Само не се захващайте за нищо, което би заело повече от половината на деня. Определено би трябвало да останете открити и подготвени за това, което може да се случи. Напълнете резервоара и се пригответе да запалите мотора.
 

Близнаци

Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
 

Рак

През този ден Ви чака радостна среща с Ваш някогашен поддръжник, който не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, в случай че би трябвало да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкоз години, само че ориста изобщо не се преценява с Вас. Затова, въпреки и да Ви е напълно неприятно да видите това лице, съберете самообладание и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.
 

Лъв

Още един ден, прекаран надалеч от света, и ще бъдете подготвени да заемете своето място на сцената, без значение от това, къде се намира тя и какво съставлява, започвайки от същинските места под мостовете, осветени от прожектори, и завършвайки с бара за няколко десетки индивида, или с класна стая, изпълнена с първокласници. Независимо от каква обстановка се пробвате да се скриете, тези, които Ви познават и обичат, ще Ви схванат.
 

Дева

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
 

Везни

Двама от Вашите познати са свързани с някаква загадка, и през днешния ден това ще съставлява за Вас необикновен интерес. Възможно е тяхното запознанство да носи професионален или другарски темперамент и по тази причина където и да идете, дръжте ушите и очите си отворени. Ако можете да съедините точките в картинката и да извършите рационални догатки, ще бъдете в положение да разрешите тази мистерия. Забавлявайте се и не се опасявайте да здравословна доза пъчене. Ако вярно разиграете своите карти, това ще Ви донесе победа.
 

Скорпион

Пътят към сърцето на обичания човек минава през стомаха, без значение от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от обичаните ръце е доста по-вкусна от единствено вкусната храна... Освен това тя служи като извънредно доказателство за Вашата обич. Затова през днешния ден подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може дори да е и омлет, само че да е подготвен от все сърце.
 

Стрелец

Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.
 

Козирог

Днес се постарайте, да деянията оптималната продуктивност, което ще се отрази позитивно на професионалната Ви активност. Бъдете по-внимателни и внимателни, когато решавате въпроси, свързани с пари. Избягвайте деянията на нарцисизъм и се постарайте по-добре да се оправите със своята сантиментална връзка. Ако сте решили да се занимаете със своята фигура, проявете повече самообладание и непримиримост. Ще бъдете обилно възнаградени за своите старания – здрав сън, чудесно самочувствие, по-голяма убеденост в личните сили и дейна връзка с обкръжаващия Ви свят. Действайте!
 

Водолей

Ще се наложи да положите не малко старания, с цел да си изясните какви са в действителност връзките, които Ви свързават с обкръжаващите. Днес доста от представителите на знака ще схванат, на кого са в действителност скъпи, и кой си дава тип, че са им такива. За някои Водолеи новите познания ще се трансфорат в разочарования, само че множеството от тях просто ще одобряват информацията като сведение, с цел да избегнат недоразуменията в бъдеще. Възможни са финансови усложнения и напразни разноски. Но това не е единствената опасност. Много огромна е вероятността да бъдат изгубени значими документи, по тази причина всеки би трябвало да сте пределно деликатни...
 

Риби

През този ден всичко, което Ви се е коствало явно в връзките с Вашия обичан човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и дори да го умножите, стига да имате предпочитание и самообладание. А у Вас те би трябвало да са премного...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР