Днешният ден ще донесе финансова печалба за една от зодиите,

...
Днешният ден ще донесе финансова печалба за една от зодиите,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Днешният ден ще донесе финансова облага за една от зодиите, друга ще бъде нараснала в службата, а трета отпътува на сантиментално странствуване.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Денят е подобаващ за образование и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес през днешния ден ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви поддържат във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се възстановяват. В любовната сфера ще имате удобно време за разисквания и търсене на взаимни отстъпки.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то през днешния ден е по- добре да избягвате взимането на значими решения и да ги отложите за различен ден.

Телец

Не се опасявайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното напредване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви много омръзнали. Възможно е точно в дома си да получите безграничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите изгубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните взаимни проблеми дружно със своите родственици. Семейството Ви в допълнение ще се сплоти посредством разискването на общите проблеми, или с гледането на някакъв забавен филм.
 

Близнаци

Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.
 

Рак

Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас се грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате, на своите близки.
 

Лъв

Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става - при Вас това се получава сносно...
 

Дева

Днес ще раберете, че прекомерно доста и постоянно поддържате връзка със своя обичан човек и дори на моменти се чувствате изтощени от него. Опитайте се по някакъв метод да намалите броя на срещите с него, с цел да запазите първичната прохлада на своите усеща.
 

Везни

За страдание през днешния ден професионалните вероятности не са доста положителни: вероятността за загуби е доста по-голяма от тази за триумф. Има късмет да преодолеете отдавнашни различия с деловите си сътрудници, само че за тази цел ще се наложи да извършите много взаимни отстъпки, както и да се откажете от доста от своите проекти. Не бързайте да сключвате дълготрайни контракти: скоро ще се появят условия, с помощта на които ще можете да ползвате по-изгодни условия. За всички ше бъде мъчно да избегнат недомислените действия, защото денят ще бъде изпълнен със съблазни и изкушения. Половинката Ви може да се окаже, че ревнува.
 

Скорпион

Даже и да Ви се коства, че Вашия обичан човек изцяло е изгубил бдителността си, не би трябвало да се пробвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, по този начин или другояче, все в миналото ще стане очевидно, и Вие с стеснение ще си спомняте този ден. Всяка несправедливост ще трансформира вашите връзки единствено към по-лошо.
 

Стрелец

Понякога за вас е доста елементарно да се докопате до същността на някакъв проблем, в случай че го обсъдите с човек, който Ви е непосредствен по дух. Затова в случай че в този момент размишлявате за нещо, свържете се с някого, на който имате доверие, и започвайте дружно да се оправяте. В какво в действителност се състои Вашия проблем? На какви съставни елементи може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да извършите за неговото решение?
 

Козирог

Днес във всичко ще Ви съпътства Съдбата. Затова не се опасявайте да си планирате най-невероятни опити в региона на персоналния живот, връзките с околните, и освен.... Има едно изискване: не забравяйте, че тази капризна дама може да Ви изневери във всеки миг.
 

Водолей

Като избягвате опитите и във всичко се придържате към общоприетите правила, последователно се придвижвате към задачата. Не се поддавайте на провокации. Хората, които Ви убеждават, че можете да постигнете всичко благодарение на рисковани случки, или желаят да Ви излъжат, или не могат да схванат цялата трудност на сегашната обстановка. За благополучие имате вътрешен глас, която няма да Ви подведе дори и в най-сложните моменти. Не се опитвайте да казвате на другари какво би трябвало да вършат, и какво - не. Съветите Ви освен ще останат недоразбрани, а дори хората, към които са адресирани, ще се почувстват афектирани. Така че е най-добре, да бъдете деликатни в изявленията си....
 

Риби

Днес ще мислите автентично и нетривиално. Това ще Ви разреши да взимате бързи и непредвидени решения. А и напълно не е наложително, те да бъдат верни! Хубаво би било, в случай че Вашия обичан човек Ви бъде дребна „ спирачка ” и да Ви е критик в интерес на здравия разсъдък.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР