Днешният ден ще бъде предимно слънчев. След обяд над планинските

...
Днешният ден ще бъде предимно слънчев. След обяд над планинските
Коментари Харесай

Денят ще е слънчев, но не забравяйте чадърите

Днешният ден ще бъде най-вече безоблачен. След обяд над планинските региони от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми.

Ще духа слаб до сдържан вятър с източна съставния елемент. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 23°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър с източна съставния елемент. Максималните температури ще са 21°-23°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево . След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания, тук-там съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 11°.

В средата на седмицата ще има раздрана облачност , към и след обяд над Западна България - купеста; на обособени места там, с по-голяма възможност в планинските региони, ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, в Източна България след обяд - сдържан, от изток. Температурите ще останат без основна смяна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg