Днешният ден ще бъде много вълнуващ за Григор Димитров и

...
Днешният ден ще бъде много вълнуващ за Григор Димитров и
Коментари Харесай

Димитров отново на корта в Куинс: Коментирайте днешните мачове


Днешният ден ще бъде доста трогателен за Григор Димитров и неговите почитатели. Първата ни ракета се изправя против международния №29 Ботик ван де Зандсхулп на осминафинала на ATP 500 шампионата в Куинс, откакто на старта отстрани третия подложен Камерън Нори. Двубоят е втори в програмата на централния корт, която стартира в 14:00 ч.

До момента двамата са се изправяли един против различен единствено един път. Това се случи на четвъртфинала на ATP 250 шампионата в Мелбърн през януари, като първата ни ракета победи с 6-7(5), 6-0, 7-5, осъществявайки зрелищен поврат от 2-5 в заключителния сет. Ван де Зандсхулп не стартира по най-убедителния метод присъединяване си в Лондон, записвайки сложен трисетов триумф над 227-мия в света Пол Джъб.
Централен корт: начало в 14:00
Алекс де Минор – Алехандро Давидович Фокина
Ботик ван де Зандсхулп – Григор Димитров
Джак Дрейпър – Емил Русувуори
Александър Бублик – Марин Чилич

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На другия провеждащ се сега ATP 500 шампионат – този в Хале, лидерът на схемата Даниил Медведев ще открие програмата в 13:00 ч. с мач против Давид Гофен, а в третия конфликт на централния корт един против различен ще се изправят Стефанос Циципас и Ник Кирьос.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно на WTA 500 шампионата в Берлин поставената под №4 Каролина Плишкова ще се иправи против Бианка Андрееску, а втората в схемата Мария Сакари ще опита да преодолее Дария Савил.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На WTA 250 шампионата в Бирмингам ще забележим в деяние две от трите топ сложени участнички. Симона Халеп ще излезе на корта против представителката на домакините Хариет Дарт, а преди този момент Камила Джорджи ще доиграе мача си от първи кръг против Тереза Мартинцова, който бе пресечен при 7-6(7) в интерес на италианката.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес ще има и още два мача с българско присъединяване. Гергана Топалова ще се изправи против Шармада Балу (№1426) във втори кръг на ITF W25 шампионата в Санто Доминго, до момента в който Юлия Стаматова ще играе с 567-мата в света Джорджа Крачун на същата фаза на W25 конкуренцията в Пьортшах.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР