Днешният ден ще бъде много напрегнат в ЦСКА. Причината е

...
Днешният ден ще бъде много напрегнат в ЦСКА. Причината е
Коментари Харесай

Очакват се големи сътресения в ЦСКА

Днешният ден ще бъде доста под напрежение в ЦСКА. Причината е снощното проваляне от Черно море с 1:3 на " Българска войска ".
 Футболист на Черно море се изгаври с почитателите на ЦСКА
Така към този момент във втори мач от Ефбет Лига алените не могат да реализират победа, откакто в първия кръг още веднъж вкъщи приключиха 2:2 против Етър.

Непосредствено след мача с варненци основният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов разкри, че от управлението ще разгласят доста значими решения през днешния ден.

" В двата мача против Етър и Титоград се видя, че не сме в положително положение. Минахме сред капките. В неделя ще обявим решения, които ще ги вземе притежателят. Ние сме си отговорни. Аз, в случай че бях старши треньор, нямаше да заменя Стойчо Атанасов под натиска на публиката. Не може почитателите да вземат решение кой да играе и кой не. Това е решение на треньора ", разяснява Стоилов.

Стойчо Атанасов беше наклеветен за провинен, а след мача почитателите го приканиха да се маха от " Армията ".

Привържениците скандираха и " Оставка ".

" Извинявам се на нашите почитатели. Играхме безобразно. За страдание бяхме от губещата страна. Предстои сериозен диалог с нашите футболисти. Казах им, че на който не му се играе, по-добре да не излиза. Проблемите ни в отбрана са явни.

Играем в сбит цикъл и не може без ротации. Напрежението е нещо обикновено, който не го устоя, не е за ЦСКА. Трябва да се възстановим душевен и физически за идващите конфликти с Осиек и Славия ", разяснява треньорът на ЦСКА Добромир Митов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР