Днешният ден има силно българско участие. Фокусът, разбира се, ще

...
Днешният ден има силно българско участие. Фокусът, разбира се, ще
Коментари Харесай

Томова, Швьонтек и Тийм: Коментирайте днешните мачове


Днешният ден има мощно българско присъединяване. Фокусът, несъмнено, ще попадне най-много върху Виктория Томова, която ще играе на осминафинал на WTA шампионата в Прага.

Първата ракета на България се изправя против Магда Линет, която отстрани третата в схемата Елиз Мертенс. Това ще бъде първи конфликт посред им. Вики преодоля някогашната шампионка от Уимбълдън за девойки Дария Снигур в първи кръг.

Двубоят е първи в програмата на конкуренцията и стартира в 12:00 ч. българско време.
Централен корт (начало 12:00)
Линет – Томова
Ван – Якупович
Божкова – Салкова
Паке – Селехметева

При мъжете също има няколко български конфликта. Димитър Кузманов излиза на осминафиналите на Чалънджър шампионата в Цуг, Швейцария. Негов противник е Ото Виртанен, с който също ще играят един против различен за пръв път. Мачът надали ще стартира преди 13:30 ч.

Александър Лазаров ще търси място на четвъртфиналите на ITF шампионата в Тбилиси с награден фонд 25 хиляди $, в който той е трети подложен. Срещата му ще стартира към 11:00, а негов противник ще бъде международният №724 Иван Лютаревич.

Няма по какъв начин да подминем и №1 в света при дамите, която ще предложи на домакините във Варшава среща сред локални състезателки дружно с Магдалена Фрех. Сред имената в програмата там са още Петра Мартич, Аранча Рус и Катерина Синякова.

Доминик Тийм е главното настоящо лице в Кицбюел, въпреки че конфликтът сред Аслан Карацев и Душан Лайович също не е за изпускане.

Рейли Опелка и Алекс де Минор водят програмата в Атланта, а Яник Синер против Жауме Мунар е най-интригуващият дуел в Умаг.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР