Днешният ден е вълнуващ, както за малки, така и за

...
Днешният ден е вълнуващ, както за малки, така и за
Коментари Харесай

Родните звезди, които изпратиха първолаци тази година

Днешният ден е трогателен, както за дребни, по този начин и за огромни. Родителите изпращат децата си на учебно заведение, а някои от малчуганите прекрачват учебния предел за пръв път. Сред тях са и децата на известни български персони, които побързаха да се похвалят със своите възпитаници в обществените мрежи.
Прочетете още
Един от тях е и поп фолк артистът Константин. Той изпрати неговия наследник в първи клас, като преди този момент разгласява фотография в инстаграм, под която написа:

„ На добър час в първи клас, сине! ”

 

Ваня Джаферович и Евгения Джаферович също имат първолаче.

" Честит първи образователен ден, благи деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка и още по-щастлива съм, че на този празник участват и техните прабаба и прародител ", написа Евгения.

 

Продуцентът Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева също се похвалиха с първокласник. Синът им ще учи в музикалното учебно заведение в столицата.

" Има някои неща, които даже да се случват за четвърти път, в действителност още веднъж са за първи. Благодарим на Съдбата за опцията да претърпяваме още веднъж вълнението от 1-вия образователен ден. На добър час на всички деца! П.п. Няма да ви лъжем...поплакахме ", написа Иван.

 

Александър Кадиев изпрати първокласничка, която ще учи в " Българско школо ". Малката Кати бе облечена с национална носия на първия й образователен ден.



Журналистката Биляна Гавазова също изпрати наследник първолак.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР