Днешният ден е тъжен за всички симпатизанти на Черно море,

...
Днешният ден е тъжен за всички симпатизанти на Черно море,
Коментари Харесай

Тодор Марев за NOVSPORT: Още не мога да прежаля Кольо Спасов

Днешният ден е печален за всички симпатизанти на Черно море, защото означават две години от кончината на най-успешния треньор на клуба Никола Спасов.

Той си отиде от този свят на 23 ноември 2020 година, единствено на 61 години, след затруднения от ковид.

Novsport.com потърси легендата на Черно море и рекордьор по изиграни мачове за отбора Тодор Марев, с цел да опише с какво ще помни Спасов.

„ Първо, желая да Ви призная, че още не мога да прежаля Кольо Спасов. Толкова бързо минаха тези две години, а той към момента е пред очите ми. Често си мисля за него и усещам, че ще го срещна някъде по улиците във Варна. Спомените ми за Кольо са живи и ще останат постоянно такива “, сподели за Novsport Марев.

„ С него имам доста победи на терена, както и приятни преживявания и в живота. Кольо бе от тези, които съумяха и като треньори, и като футболисти, само че най-важното за мен е, че беше прелестен човек, добър другар и същински черноморец. Кольо Спасов носеше черноморското в душата си и доста тъпо е, че ни напусна толкоз рано, тъй като съм уверен, че щеше да реализира още огромни триумфи като треньор “, сподели още Тодор Марев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР