Днешният ден е под влияние на вибрациите на петицата:21 05

...
Днешният ден е под влияние на вибрациите на петицата:21 05
Коментари Харесай

21 май – под влияние на вибрациите на петицата

Днешният ден е под въздействие на вибрациите на петицата:

21 05 2022 (2+1+5+2+2+2) = 14= 5

Това го прави стремглав ден, цялостен с изненади, непредвидени неща, корекции и даже цялостни промени в авансово направените проекти. Днес всичко подготвя към ползотворна активност. Получават се положителни резултати, което би трябвало да се употребява.

Ако в този ден методите отговорно към разрешаването на въпрос, който ви вълнува, той евентуално ще бъде сполучливо позволен. Не се предлага да поемате непотребни опасности, по-добре е да развивате и подобрявате това, което вършиме, и да отложите започването на нови каузи за различен ден.

В връзките и общуването с близките, изключително в деловата сферата - бъдете практични и поредни, не предприемайте това, което не можете да извършите или ще го постигнете с огромни старания, които няма да бъдат оправдани.

Благоприятно е за пътешестване, за пренасяне на ново място и за другарство. Възможност за преговаряне, за нови хрумвания, за увещание. Избягвайте да бъдете импулсивни, нервни и непредпазливи.

Петицата в нумерологията е знак за блян към безспорна независимост и цялостно отменяне на всевъзможни правила и ограничавания. Това не значи, че " не ви пука " за закона и че може да станете евентуален извършител. Но вие „ пропускате “ всяко предписание през призмата на личното си усещане и го оценявате по персоналната канара на полезностите. И в случай че имате някакви подозрения по отношение на неговата безусловна уместност, ще извършите всичко допустимо, с цел да „ пробиете “ откритата от това предписание рамка.

Силните страни на характера на петицата са високо ниво на обществена жизнеспособност, контактност, безпокойство, съобразителност и обич към всичко извънредно. Импулсивните дейности постоянно имат съответна цел. Най-очевидното негативно качество на петицата е лекомислието и безотговорността, нервност и прекалено сластолюбие.

Като цяло, петицата е много комплицирано число в нумерологията, защото демонстрира победа, само че по сложен метод. По този метод, с цел да се стигне до триумф, всеки би трябвало да премине през доста стъпки.

Тези, които по-силно бъдат повлияни от вибрациите на петицата, ще бъдат по-приключенски настроени и по-сексуално дейни от другите.

Петицата също по този начин е знак на характерността на Божествения генезис и Съвършения човек. Може да въплъщава желанието за постигане на нови висоти.

Основните цветове на това число могат да се смятат за всички съществуващи вариации на алено: пурпурно, черешово и розово. Тоест можем умерено да кажем, че главните цветове са цветовете, които са подготвени да накарат човек да прави дейни дейности.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР