„Днешния ден е ден на поврат, на водораздел – не

...
„Днешния ден е ден на поврат, на водораздел – не
Коментари Харесай

Управляващите: Това е пир по време на чума!

„ Днешния ден е ден на прелом, на водораздел – не би трябвало да има никакви подозрения коя политическа мощ носи отговорност и коя не носи никаква отговорност и съществува с помощта на повърхностна байганьовска политика. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи през днешния ден демонстрираха своето същинско лице на лицемерни политици – не мога да ги нарека държавници. Ако до момента можеше да се откри някакво пояснение на тяхното неявяване от залата, в този момент когато се гледат данъчните закони – едно такова държание е безконтролно. Те сега тържествуват. Това се споделя гуляй по време на чума “, това сподели на ексклузивен брифинг вицепремиерът Валери Симеонов.

Острата реакция на ГЕРБ и Обединени патриоти е поради отсъствието на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи от залата на Народното събрание в деня, когато трябваше да се гледат данъчните закони, които са въведения към плана за бюджет 2021 и са свързани с икономическите ограничения за посрещане на следствията от икономическата рецесия.

„ Даже водачът на опозицията е в болница… разчитахме на повече отговорност и взаимност. Не може да твърдиш, че Народното събрание би трябвало да работи по време на изключително състояние, а в този момент да демонстрираш тъкмо противоположното. Отговорните партии би трябвало в подобен миг да се обединят и дадат знак, че сме тук да решаваме проблеми на хората. Подобно държание не прави чест и не може да бъде несъмнено като обикновено политическо държание на политици. Бъдете солидарни и дайте опция Народното събрание да работи в полза на българските жители “, по тази причина прикани доктор Дариткова от ГЕРБ.

„ Трима депутати от Обединени патриоти са инфектирани с корнавирус, като, единият от тях е в тежко положение, един е под карантина.Същото се отнася за сътрудниците от ГЕРБ и ВОЛЯ. В ГЕРБ има двама карантинирани. Точно в този момент ли би трябвало да демонстрирате това безочливо държание “, попитаха ръководещите.

„ Имаме един общ зложелател и това е пандемията – дребното сметкаджийство по какъв начин да навредим на ръководството вреди на жителите и на опцията за съответен отговор на рецесията. Надявам се Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за финален път да показват сходна безнаказаност – това е гуляй по време на чума, нашите заболели сътрудници са функционалност на тяхната безнаказаност. Преодолейте дребнавото възприятие, с цел да се обезпечи приемането на бюджета “, показаха още от ръководещата коалиция.

Д-р Дариткова акцентира, че Конституцията на България не разрешава да се организират отдалечени пленарни съвещания, по тази причина Парламентът би трябвало да продължи работата си присъствено. Това обаче изисква и нужния кворум.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР